Deel uw ervaringen met ons

Heeft u ervaring met onze diensten? Laat gerust een reactie achter. 

 

Gerard en Dianne Velde

15-03-2017 19:04

Door NDR een keukenrenovatie laten uitvoeren. Het is prachtig geworden, een keuken als nieuw! Hele goede adviezen, meedenken en prima service. NDR is zeker aan te bevelen!

P. Van Kan

01-03-2017 11:06

Wij zijn erg blij met de nieuwe keuken. Mijn man is een rolstoeler, dus in een standaard keuken is het vaak lastig voor hem, het blad is dan te hoog, hij kan niet in een pan kijken, moet altijd zijwaarts bij de kraan zitten. Maar met wat eenvoudige aanpassingen in prima overleg met NIco heeft hij nu geen excuus meer om in de keuken te helpen of om zelf te koken. 😀De keuken voldoet aan onze wensen en is bovendien prachtig om te zien. Het plaatsen ging vlekkeloos.

Matthijs en Marianne Hazeleger

09-09-2016 16:08

Begin 2015 hebben wij een keuken gekocht bij NDR keukens. We hadden ons voorgenomen om ons deze keer bij verschillende partijen goed voor te laten lichten over de mogelijkheden. Maar we hadden al een beeld in ons hoofd zoals we het graag wilde hebben. Nadat we ervaren hadden dat niet elke keukenleverancier meekon in het plaatje dat wij in gedachten hadden, kwamen we bij NDR keukens terecht. Nico had hele goede ideeen die er voor zorgde dat ons plaatje alleen maar meer compleet werd. Ook prijstechnisch was Nico zeker niet in het nadeel t.o.v. de concurrentie. Daardoor waren we er snel uit. Ook de plaatsing van de keuken ging volledig vlekkeloos. We zijn nu een jaar verder en hebben nog steeds erg veel plezier van onze keuken en de keuzes die we samen met NDR keukens gemaakt hebben. Warm aanbevolen! Kunnen we hier ook ergens 5 sterren geven?

Anita Bakkenes-Kok

22-08-2016 18:40

Wij zijn bij NDR terecht gekomen doordat onze zoon bij de zoon van Nico in de klas heeft gezeten en we de moeite vonden om ook hier een kijkje te gaan nemen.
Omdat NDR keukens een klein bedrijf is hebben wij echt het gevoel gekregen dat er ook naar ons werd geluisterd. Wij wilden graag een andere keuken als een gemiddeld huishouden. Zij hebben deze ook zo ingetekend en gerealiseerd. Met het eindresultaat zijn wij dus ook zeer tevreden. De planning liep voorspoedig.
De service is bovengemiddeld.
Echt een aanrader!

Fam. Vink

10-06-2016 12:36

Voorjaar 2014 kwamen wij bij NDR keukens in Lunteren in terecht. Wat ons opviel was de plezierige, persoonlijke benadering en de kennis/ ervaring. Ook werd er erg goed geluisterd naar onze ideeën en wensen. We hadden nl. een aardig beeld hoe onze keuken eruit moest komen te zien en welke kleuren en materialen daarvoor gebruikt moesten worden. Met verdere tips en ideeën van Nico de Rooy werd onze droomkeuken gecreëerd en later door de monteurs vakkundig ingemeten en geplaatst. Ook de service na afloop is prima. Als er wat was, werd er snel geschakeld. Het resultaat mag er zijn! Een keuken waar we iedere dag weer met veel plezier gebruik van maken!

Familie van Vlastuin

07-03-2016 22:50

NDR heeft helemaal de keuken geleverd zoals we in gedachten hadden.
PERFECT, We genieten er iedere dag van.


Familie Top

23-02-2016 14:27

Nico, en uiteraard ook je medewerkers, hartelijk dank voor de prachtige keuken die jullie geleverd hebben. Het is echt TOP. Eigenlijk nog veel mooier dan we gedacht hadden.

Johan Mulder

25-08-2014 11:36

Over NDR-Keukens, niets dan lof. Wij hebben 9 jaar geleden een keuken gekocht. Prima afgeleverd. 1 keer lekkage, na 4 jaar!!. Dit is zelfs prima opgelost. Wat een service.
Echt persoonlijk contact. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 
1-8 uit 8
 

Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.