Een nieuwe keuken

Uw woning compleet maken

Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht, dan hoort daar natuurlijk ook een mooie keuken bij. Maar ook wanneer u een verouderde versie heeft en toe bent aan een nieuwe, dan kan een nieuwe keuken een mooie aanvulling zijn op uw interieur. Het is een belangrijk onderdeel van de woning en daar mag dan ook niet slordig mee omgesprongen worden. Een groot gedeelte van de dag speelt zich namelijk in deze ruimte af. U kookt er niet alleen eten voor het diner, maar maar is het ook de plek waar veel voedsel te vinden is, bijvoorbeeld in de koelkast. De kastjes zijn onmisbaar om al uw servies en keukengerei in op te slaan. 
 

Een passende keuken voor in uw woning

Of u nu voor een landelijke keuken, een moderne keuken, maatwerk keuken of een keukenrenovatie kiest, een keuken kopen vraagt om een stukje vakmanschap. Het is namelijk het verlengstuk van de woonkamer en vraagt om een unieke benadering, want niet elke woning en ruimte is hetzelfde. Daarnaast moet het ook passen bij de rest van het interieur van uw woning en moet het zorgen voor een prettige sfeer in huis. Een adviesgesprek kan daarom een prima mogelijkheid zijn om er achter te komen wat u precies voor ogen heeft en of uw droomkeuken afgestemd kan worden op de rest van uw woning. Een mooi design en tegelijkertijd praktisch. Dat is van groot belang voordat u daadwerkelijk overgaat tot de aankoop.
 
Uiteraard is het ook mogelijk om enkele onderdelen aan te schaffen. Soms zijn onderdelen namelijk aan vervanging toe. Wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden die er in uw situatie zijn, dan kunt u natuurlijk altijd kennis maken met NDR Keukens. Tijdens het gesprek kunnen al uw wensen en behoeften besproken worden. Natuurlijk ontvangt u een offerte, zodat u ook financieel weet wat u te wachten staat. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een goed advies, maar ook van blijvende kwaliteit en vakmanschap.
 

 

Maak een afspraak

Voordat u tot die beslissing komt, wilt u natuurlijk eerst een bezoek hebben gebracht aan de showroom. De showroom van NDR Keukens is uitgebreid en veelzijdig. Misschien heeft u ook wel vragen, of wenst u een passend advies. Natuurlijk kunt u deze altijd krijgen. De adviseurs en specialisten van NDR Keukens staan u graag te woord. Er kunnen talloze mogelijkheden met u besproken en doorgenomen worden. Uiteraard is een adviesgesprek altijd vrijblijvend! Maak gerust een telefonische afspraak, stuur uw vraag per e-mail of vul het contactformulier in
 

Onze keuken projecten

Hieronder kunt u een aantal van onze projecten vinden. Heeft u op onze site of wellicht ergens anders inspiratie opgedaan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.