Dé keukenzaak van Ede

U bent op zoek naar een keukenspeciaalzaak in Ede en omgeving voor een nieuwe keuken of keukenrenovatie. Ervaar de stijlvolle keukens van NDR Keukens. NDR Keukens is gevestigd in Lunteren en is vanuit Ede in ongeveer 14 minuten gemakkelijk te bereiken (zie kaart onderaan deze pagina). 

 

Een droomkeuken in uw woning

Wie wil er nu geen droomkeuken? Een woning is niet compleet zonder een kookvertrek. Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht, of uw huidige kookvertrek is aan vervanging toe, dan kunt u bij NDR Keukens prima slagen voor een mooie en nieuwe keuken. Wanneer u alleen een bepaald onderdeel nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een keukenblad, of u wenst graag een vaatwasser in uw keuken, dan kunt u uiteraard ook altijd terecht bij NDR Keukens. Deze keukenspecialist in Lunteren weet als geen ander hoe uw wensen en behoeften gerealiseerd kunnen worden. Maak daarom gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Een functionele ruimte in uw huis

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Er wordt niet alleen gekookt of ontbeten, het is tevens de plaats waar veel werkzaamheden van het huis worden uitgevoerd. De vaat wordt er bijvoorbeeld gedaan, maar ook is er voedsel te vinden en heeft u uw servies en andere keukengerei opgeborgen in kastjes. Het is daarom belangrijk dat het een functionele en praktische ruimte is, waar u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft. Natuurlijk worden al deze zaken mee genomen in het kennismakingsgesprek met keukenzaak NDR Keukens. 
 

De kleur en het design zijn belangrijk

Uiteraard staat uw keukenspecialist NDR Keukens in Lunteren ook stil bij uw wensen omtrent het interieur van de keuken. Het is tenslotte toch het verlengstuk van de woonkamer. Het moet daarom perfect afgestemd zijn op de rest van uw interieur. Kleur en design zijn belangrijke eigenschappen die voldoende aandacht moeten krijgen. Dat zorgt er namelijk voor dat er sfeer wordt gecreëerd in de ruimte. En dat is voor elke woning erg belangrijk. U moet zich er thuis kunnen voelen. Wanneer u niet zo goed welke kleur het beste past, dan kunt u daarin natuurlijk altijd om advies vragen. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak

Vakmanschap en kwaliteit zijn belangrijk wanneer het gaat om een nieuwe keuken. Bij deze keukenspecialist in Lunteren weten ze dat als geen ander. Maakt u daarom gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook altijd een bezoek brengen aan de showroom, zodat u een indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Schroom niet om een afspraak te maken, want uw wensen en behoeften zijn belangrijk. Daarnaast is er ontzettend veel mogelijk. Pak daarom gerust de telefoon of stuur een e-mail en wie weet heeft u op korte termijn een mooie en nieuwe keuken! Hieronder vindt u de routebeschrijving naar NDR Keukens vanuit Ede.
 

Onze keuken projecten

Hieronder kunt u een aantal van onze projecten vinden. Heeft u op onze site of wellicht ergens anders inspiratie opgedaan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 


Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.