Keukenrenovatie - Uw keuken vakkundig renoveren

Renoveren geeft een geheel nieuwe uitstraling

Een nieuwe keuken kopen is financieel niet altijd haalbaar. Dan kan een keukenrenovatie uitkomst bieden. Want het is namelijk niet altijd nodig om een keuken volledig te laten vervangen, wanneer een bepaalde basis nog in tact is. U kunt er dan voor kiezen om bepaalde elementen te renoveren, of te laten vervangen. Voor een keukenrenovatie in Lunteren, Veenendaal, Ede, Barneveld e.o. kunt u uitstekend terecht bij NDR Keukens. Wij houden ons al jarenlang bezig met de renovatie van keukens. We staan bekend om vakmanschap en kwaliteit. En als er iets belangrijk is, dan is het dat wel. Schroom daarom niet om vrijblijvend contact op te nemen. De koffie staat altijd voor u klaar.
 

Uw wensen en behoeften worden afgestemd op uw budget

Een keukenrenovatie is vaak vele malen goedkoper dan een volledig nieuwe keuken. Wanneer uw budget het niet toelaat om een volledig nieuw kookvertrek aan te schaffen, dan kan een renovatie zeker uitkomst bieden. Bij NDR Keukens kunt u terecht voor een vrijblijvend advies. Er wordt volop ruimte en tijd genomen om uw wensen en behoeften inzake een keukenrenovatie te bespreken. Deze worden uiteraard afgestemd op uw financiële budget. Er kan dan ook direct een offerte worden opgemaakt, zodat u direct weet wat de kosten zijn voor het laten renoveren van de keuken. Natuurlijk is alles bespreekbaar bij NDR Keukens. 
 

Uw woning in waarde laten stijgen

Een keukenrenovatie kan er tevens voor zorgen dat uw woning in waarde stijgt. Dit heeft alles te maken met de indeling en omvang van de renovatie. De adviseurs van keukenwinkel, NDR Keukens kunnen u daar alles over vertellen. De verschillende opties worden met u door genomen en uiteraard wordt er een oplossing op maat aangeboden. Een indruk krijgen van de huidige staat van uw keuken is belangrijk, voordat er daadwerkelijk tot keukenrenovatie wordt over gegaan. Wanneer u in de regio van Lunteren woont, dan is een keukenrenovatie in Lunteren bij NDR Keukens zeker aan te raden. U bent dan namelijk verzekerd van een prachtig resultaat! 
 

Voor

Na


 

Keukenvernieuwing als voordelig alternatief

Wanneer een keuken intensief wordt gebruikt, dan is het niet meer dan logisch dat diverse elementen op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Kastdeurtjes moeten bijvoorbeeld vervangen worden, of er moet een nieuwe afzuigkap komen. Dit zijn allemaal zaken die prima gerealiseerd kunnen worden met NDR Keukens. U kunt daarom gerust een afspraak maken met dit keukenbedrijf. Er wordt alle tijd voor u genomen, zodat u uiteindelijk als tevreden klant naar huis gaat. Keukenvernieuwing is uitstekend te bewerkstelligen wanneer er heldere afspraken worden gemaakt over indeling, materiaal, kleuren en prijzen. Al deze zaken kunt u zonder problemen bespreken met de keukenexperts van NDR Keukens.

Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.