Miele keuken

NDR Keukens werkt graag samen met Miele. Niet alleen plaatst NDR Keukens Miele keukens en losse inbouwapparaten, ook voelt het bedrijf zich nauw verwant met de kwaliteitsfilosofie van Miele. Of het nu gaat om een oven, combimagnetron, kookplaten, afzuigkappen, koel- en diepvrieskasten, vaatwassers of een koffiemachine; de inbouwapparatuur van Miele staat bekend als innovatief en betrouwbaar. U kunt zich geen betere keuken dan een Miele keuken wensen!
 

Miele, immer besser!

Het motto ‘immer besser’ daagt Miele elke dag weer uit om betere producten te maken. Zo is dit prestigieuze keukenmerk constant bezig met onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat? Vele productverbeteringen, waarvan een aantal is bekroond met prijzen en onderscheidingen. Veelal worden de onderscheidingen uitgereikt op basis van technische innovaties, oftewel aantoonbare voordelen voor u als consument. Misschien nog wel waardevoller acht Miele de onderzoeken, waarin klanten hun waardering uitspreken. Ook in dit soort onderzoeken, bijvoorbeeld het Duitse consumentenonderzoek 'Kundenmonitor', komt Miele goed uit de bus.
 

NDR Keukens, uw Miele keukenspecialist

Heeft u de smaakvolle showroom van NDR Keukens al eens bezocht? Ongetwijfeld doet u hier inspiratie op! Ook als u al iets in uw hoofd heeft, een kleine aanpassing of nieuwe inbouwapparatuur wenst, bent u van harte welkom bij NDR Keukens. Graag neemt eigenaar Nico de Rooy de tijd om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Vast en zeker komt u samen uit op de keuken, die past in uw huis en waarin u zich helemaal thuis voelt. 

Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.