NEFF keuken

De keuken is het hart van uw huis. Het is de plek waar het gezin samenkomt om verhalen uit te wisselen, lekker samen te eten en naar elkaar te luisteren. Kortom, het is de plek waar de dag begint en eindigt. Deze plek verdient de grootste aandacht en zorg. NDR Keukens is zich hiervan terdege bewust en gaat daarom uiterst nauwkeurig met uw vraag om. Wij denken met u mee en geven u waar nodig van advies. Deze persoonlijke service zien wij als onmisbaar onderdeel van onze dienst. NDR keukens biedt keukens op maat van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken daarom met de beste Neff inbouwapparatuur. 

 

NEFF inbouwapparatuur voor uw keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u onderdelen aan uw huidige keuken toevoegen? Dan bent u bij NDR Keukens op het juiste adres. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment, zoals de hoge kwaliteit NEFF vaatwasser of de luxe NEFF koffiemachine. Ook wanneer u  gehecht bent aan uw oude keuken, staat NDR keukens voor u klaar. Wij leiden u de weg langs tal van mogelijkheden voor een passende renovatie. Het zal voelen alsof uw keuken weer als nieuw is. Een geheel nieuwe keuken aanschaffen is vaak helemaal niet nodig. Het upgraden van uw oude keuken, kan met onze NEFF inbouwapparatuur. Wij installeren de gewenste onderdelen gewoon apart. Wanneer bijvoorbeeld alleen uw kookplaat aan vervanging toe is, kies dan voor onze NEFF kookplaat met zijn grote gebruiksgemak. Kom gerust eens langs in onze winkel. Wij leiden u graag rond in onze showroom. Onze keukens kunnen volledig naar uw persoonlijke wensen worden ingericht, op kleur, stijl en sfeer. De mogelijkheid om NEFF apparatuur apart te integreren in uw keuken is eindeloos. Wij assisteren u met het kiezen van de beste apparatuur voor uw keuken. Bekijk bijvoorbeeld onze hoogwaardige NEFF combimagnetron met haar vele gebruiksopties, onze NEFF gaskookplaat die zeer snel verhit en makkelijk in gebruik is. Al onze producten zijn veilig en hebben een groot gebruiksgemak.  Laat u verleiden door onze NEFF inductiekookplaat of ons uitgebreide assortiment aan extra NEFF keukenapparatuur zoals de NEFF koelkast, NEFF magnetron, NEFF oven en de unieke NEFF stoomoven. Wij helpen u met het vinden of samenstellen van u droomkeuken.

 

NDR Keukens, uw NEFF specialist

Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in op onze website en laat u vrijblijvend adviseren. Wilt u dagelijks op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg ons dan op Facebook. Graag neemt eigenaar Nico de Rooy de tijd om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Vast en zeker komt u samen uit op de keuken, die past in uw huis en waarin u zich helemaal thuis voelt.

 


Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.