Over NDR

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of een renovatie van uw keuken? Of is uw aanrecht toe aan een nieuw blad? Dan is NDR Keukens het juiste bedrijf voor u. Wij zijn Nico en Marjan de Rooy en samen met een team van vaklui, staan we niet alleen voor u klaar in de gehele regio Lunteren, Veenendaal, Ede en Barneveld maar ook ver daarbuiten. Wij leveren, plaatsen en renoveren keukens door geheel Nederland.


De keuken wordt vaak gezien als de verlenging van de woonkamer. Elk huis heeft andere kenmerken en een andere sfeer. Wij vinden het belangrijk dat de keuken bij deze sfeer past. De wensen van onze klant staan daarom bij ons centraal. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan naar uw behoeften en de mogelijkheden. Deze kunnen uiteenlopen van een nieuw fornuis, tot een compleet nieuw kookvertrek. Dit gesprek biedt gelijk duidelijkheid over wat de klant wil en wat wij kunnen bieden. Wij denken ook met u mee over de beste compositie de kastjes en de plaatsing van de koelkast en de vaatwasser.


Als het ontwerp voor de keuken klaar is, maken we een offerte. Deze wordt eerst met u besproken, voordat wij aan de slag gaan. Er is een grote keus in materiaal en apparatuur. Zo is er voor elk budget een passende keuken. Hieronder ziet u een aantal van onze leveranciers, staat uw voorkeur er niet bij, geen probleem overige merken kunnen we ook leveren.

 Bent u toe aan een nieuwe keuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust binnen in onze showroom aan de Dorpsstraat in Lunteren of maak een afspraak voor geheel vrijblijvend advies.
 

Op al onze leveringen en diensten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen.


Geïnteresseerd? Bel ons gerust 0318 - 486656 of kom eens op bezoek.