Keuken kopen in Amersfoort

Woont u in Amersfoort en overweegt u om een nieuwe keuken te kopen? Wij zijn keukenspecialist in Lunteren, op ruim een half uur van Amersfoort. Komt u uw smaak verfijnen in onze showroom? We heten u van harte welkom.

NDR Keukens > Keuken Amersfoort
LV_MMR7546
Witte keuken met houten kastenwand

Wonen in Amersfoort

Wanneer u een nieuwe woning in Amersfoort betrekt, komt er veel op u af. Een keuken kopen is daar een onderdeel van. Om er zeker van te zijn dat uw keuken in Amersfoort helemaal aansluit bij uw wensen, raden wij u aan om in gesprek te gaan met een keukenspecialist.

Ook wanneer uw huidige keuken aan vervanging toe is, helpen wij u graag bij het ontwerpen en creëren van uw keuken. Een keuken die past bij uw interieur, gezinssituatie en levensstijl. Waar de één avond na avond een sterrengerecht op tafel zet, rekent de ander vooral op technische functionaliteiten zoals een heteluchtoven.

Van landelijke keukens tot moderne keukens: wat uw wensen ook zijn, wij helpen u om uw smaak te verfijnen. Dat begint met een brainstorm en eindigt in een persoonlijk en gedetailleerd plan.

Samen maken we perfectie

NDR-Keukens-teamfoto

Onze beoordeling op Qasa.nl

Score 9.6

Sfeer

De keuken is een prominente plek in huis. De één kookt er de sterren van de hemel, de ander warmt zich aan de gezelligheid. In welke sferen schuift u graag aan? Gaat u voor robuust of klassiek, modern of knus?

Kwaliteit

Wat u ook kiest, u voelt zich er thuis. Dat kan alleen als de keuken ook in de basis uw vertrouwen verdient. Daarom krijgt u bij NDR Keukens altijd keuze uit een selectie kwalitatieve materialen.

Finesse

Hebt u weinig vierkante meters? Extra koelruimte nodig? De behoeften van onze klanten zijn steeds weer anders. Iedereen zoekt een stijlvolle ruimte die aansluit bij de rest van het huis. Met de grootste finesse bouwen we de keuken die bij u past.

Onze werkwijze

Inspiratie en advies

Kom binnen bij NDR Keukens en bekijk een wereld aan mogelijkheden. Van de nieuwste looks tot traditioneel.

Tekentafel

Samen met u maken we een eerste schets. We schaven en schuiven tot we die glimlach op uw gezicht zien.

Passie en handwerk

We bouwen uw keuken met de grootste zorg. Alles moet kloppen en de afwerking moet perfect zijn.

Een centrale rol in uw leven

Voor het eerst een gerecht uit uw favoriete receptenboek proberen, een maaltijd maken voor uw (klein)kinderen of de sterren van de hemel koken tijdens de feestdagen. In uw keuken in Amersfoort wordt geleefd. Het speelt een prominente plek in uw interieur. Daar laten wij u graag thuis voelen.

Om recht te doen aan uw keuken, is het goed om een aantal te zaken te weten. Welke functie heeft uw keuken? Hoe vult u uw dag? Welke technische functionaliteiten mogen niet ontbreken? De antwoorden op deze en andere vragen bepalen de basis van uw keuken in uw woning in Amersfoort. In onze showroom verfijnt u uw smaak, waarin wij u graag adviseren.

Een keuken aanschaffen is geen impulsaankoop, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom nemen we graag de tijd voor u en uw ideeën. Van keukenontwerp tot na de plaatsing. We zien uw keuken als onderdeel van uw interieur, uw thuis. Wij vinden het belangrijk dat het hele plaatje klopt, niet slechts een onderdeel. Daar dragen wij graag aan bij. En als het nodig is, verbouwen wij ook de ruimte rondom uw keuken. Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag samen met u uw ideale keuken in Amersfoort.

Van Wave afzuigkap tot Quooker kraan

Wij maken keukens in Amersfoort volledig op maat. Een keuken die aansluit bij uw wensen en stijl. Dat is voor iedereen persoonlijk. Strak, minimalistisch en duurzaam: een luxe keuken straalt rust uit. Een landelijke keuken ademt warmte. Een moderne keuken siert door zijn eenvoud en symmetrische lijnen. Is uw smaak niet in één hokje te stoppen? Combineer het beste van twee werelden in een stoere, landelijke keuken of moderne, landelijke keuken.

De keukenwereld is volop in beweging. Daar haken wij bij NDR Keukens voortdurend op in. U kunt vertrouwen op onze kennis. Ook als het om apparatuur gaat. We werken met diverse kwaliteitsmerken, zoals Miele, Bora en V-Zug. Natuurlijk zijn we op de hoogte van nieuwe technologie. Denk aan de Wave afzuigkap of de Quooker kokendwaterkraan. Met deze merken heeft u jaren plezier van uw keuken in Amersfoort!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.