Hotel chique keuken

Wat typeert een 5-sterrenhotel? Gedurfde kleuren, rijke materialen en imposante meubels. Een hotel chique keuken is net zo. Het ziet er gelikt uit. En dat is het ook. Er is overal over nagedacht. Elk detail heeft een functie. Zoekt u een strakke en stijlvolle keukenstijl? Die heeft u gevonden!

NDR Keukens > Keukens > Hotel chique keuken
Exclusieve bronzen keuken in Heelsum
Exclusieve keuken

Thuis een hotelgevoel

De hotel chique stijl vindt zijn oorsprong in luxe hotels. Ze geven het gevoel van ‘thuiskomen’, maar dan in een prachtig aangeklede omgeving. De hotel chique woonstijl vertaalt het naar uw eigen interieur. Maak een statement met designermeubels, bereik een wow-effect met donkere muurkleuren en creëer uw eigen spa in de badkamer.

Goud, warmte en luxe zijn sleutelwoorden. Alles heeft een exclusieve uitstraling en veel comfort. Die stijl trekken we graag door naar uw keuken.

Een hotel chique keuken straalt rust, eenheid en luxe uit. Alles is op elkaar afgestemd. Indrukwekkend. Het echte hotelgevoel schuilt in de details. Van een ton-sur-ton kleurstelling tot strakke messing grepen. U kunt er uw eigen draai aan geven. Ga voor overweldigend en groots, of kies voor rustig en subtiel. De keuze is aan u.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Chique kleurenpalet

Hotel chique is een breed begrip. Er zijn veel materialen en kleuren die bij deze stijl passen. Bijvoorbeeld walnoothout. Met zijn diep donkerbruine kleur en bijzondere schakeringen is het een gewilde houtsoort. Maar wel erg zeldzaam en kostbaar. Ook andere donkere houtsoorten lenen zich uitstekend voor een hotel chique keuken.

Wat een keuken hotel chique maakt, is het kleurenpalet. Dat bestaat uit warme, donkere en contrastrijke kleuren. Zoals zwart gefineerde fronten, een wit gemarmerd werkblad of geborsteld koperen eiland. Het is perfect met elkaar in balans. Tip: laat voor een chique look het werkblad over de zijkant van het kookeiland doortrekken tot aan de vloer.

Voorkom witte wanden. Wees niet bang om kleur te bekennen. Voorzie de muren van donkere juweelkleuren, zoals kobaltblauw of auberginepaars. Durft u het aan? Het maakt van uw hotel chique keuken gegarandeerd een blikvanger!

Speelt u liever iets meer op safe? Kijk dan eens naar een ton-sur-ton kleurstelling. U neemt daarbij één kleur en past deze in meerdere tinten toe. Van keukenmuur tot -kastjes. Eén kleur gebruiken biedt rust voor het oog. Kenmerkend voor een tijdloze keuken, zoals de japandi stijl.

Exclusieve bronzen keuken
Exclusieve bronzen keuken in Heelsum

Zorgvuldig keukenontwerp

Een hotel chique keuken is opzichtig, maar niet overdadig. Er is zorgvuldig over elk onderdeel nagedacht. Dat is de kracht van een sterk keukenontwerp. Daarbij krijgt uw keuken, in hotel chique stijl, steeds meer vorm. Natuurlijk wat betreft het uiterlijk, maar we gaan ook niet voorbij aan de functionaliteit.

Welke functie heeft de keuken in uw woning? Hoe wordt het doorgaans gebruikt? En door wie? Dat legt de grondslag van de keuzes die we maken. Het bepaalt ook welke keukenapparatuur nuttig is en welke overbodig zijn. Wij werken met de beste merken, zoals Miele, Siemens en Gaggenau. Ook nieuwe technologie integreren we in uw keuken. Denk aan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Items met impact

Bij de hotel chique stijl zijn de meubels imposant, de verlichting sfeervol en accessoires zacht. Geen tierelantijntjes, maar items met impact. Bijvoorbeeld in de vorm van een uitbundig zijden boeket. Een hoogpolig vloerkleed. Of wanddecoratie van oude meesters.

Ga voor luxe, maar vermijd kitsch. Voeg accenten van goud, messing en marmer toe. Een ‘vleugje hotel chique’ heeft al een groots effect. Bijvoorbeeld met een gouden spoelbak of messing handgrepen. Een typische keuken in hotel chique stijl heeft ook rookglas, velvet barkrukken en een opvallend structuurbehang. De kers op de taart is een chique kroonluchter. Dat is pas écht hotel chique!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.