Keuken kopen in Kesteren

Wilt u graag een nieuwe keuken in Kesteren kopen? Aan de andere kant van de Rijn vindt u onze showroom. In Lunteren om precies te zijn. Doe inspiratie op, leer ons kennen en ontdek wat uw keukenstijl is. Bij ons kunt u terecht met al uw keukenwensen. Wat is uw ideale keuken? Wij maken wensen werkelijkheid.

NDR Keukens > Keuken Kesteren
Houten besteklade
Houten keuken met marmeren blad

‘De Kersenplukkers’

Midden in de Neder-Betuwe ligt het dorp Kesteren. Omringd door fruitboomgaarden, want daar staat de streek bekend om. Misschien bent u zelfs wel lid van Tennisvereniging ‘De Kersenplukkers’. Hoe typerend. Bent u één van de 7000 inwoners van Kesteren? Een heerlijke plaats, met zicht op de Nederrijn. Vindt u niet?

Bent u tevreden over uw woonplaats, maar minder over uw woning? Of gaat u binnenkort verhuizen en is de keuken niet uw smaak? Wij pakken graag uw keuken aan. Denk aan een renovatie of een volledig nieuwe inrichting van de ruimte.

Nieuwbouw is er in Kesteren ook genoeg. Het dorp blijft groeien. Misschien laat u binnenkort het inwonersaantal verder stijgen. Tijd om na te denken over uw keuken in Kesteren. U kunt niet vroeg genoeg beginnen. Ontdek uw smaak in onze showroom. Daar zetten we de eerste schets op papier. Wanneer komt u langs?

Samen maken we perfectie

NDR-Keukens-teamfoto

Onze beoordeling op Qasa.nl

Score 9.6

Sfeer

De keuken is een prominente plek in huis. De één kookt er de sterren van de hemel, de ander warmt zich aan de gezelligheid. In welke sferen schuift u graag aan? Gaat u voor robuust of klassiek, modern of knus?

Kwaliteit

Wat u ook kiest, u voelt zich er thuis. Dat kan alleen als de keuken ook in de basis uw vertrouwen verdient. Daarom krijgt u bij NDR Keukens altijd keuze uit een selectie kwalitatieve materialen.

Finesse

Hebt u weinig vierkante meters? Extra koelruimte nodig? De behoeften van onze klanten zijn steeds weer anders. Iedereen zoekt een stijlvolle ruimte die aansluit bij de rest van het huis. Met de grootste finesse bouwen we de keuken die bij u past.

Onze werkwijze

Inspiratie en advies

Kom binnen bij NDR Keukens en bekijk een wereld aan mogelijkheden. Van de nieuwste looks tot traditioneel.

Tekentafel

Samen met u maken we een eerste schets. We schaven en schuiven tot we die glimlach op uw gezicht zien.

Passie en handwerk

We bouwen uw keuken met de grootste zorg. Alles moet kloppen en de afwerking moet perfect zijn.

Maatwerk keuken in Kesteren

Staat er bij u elke week een taart in de oven? Of draait de magnetron eerder overuren? Is de ruimte altijd gevuld? Of staat u liever alleen in de keuken? We horen graag, hoe u uw keuken in Kesteren gebruikt. In een keuken wordt geleefd. Daarom doen uw levensstijl, gezinssituatie en dagritme ertoe.

Het vormt de basis van het ontwerp van uw nieuwe keuken. Van indeling tot apparatuur. Zo vinden we een keuken in Kesteren die bij u past. Waar u trots op kunt zijn. Want als u dat bent, zijn wij het ook.

Voelt u zich niet beperkt door de ruimte. Onze keukens zijn maatwerk. Daardoor zijn we flexibel. We kijken verder dan de bestaande muren. Ook als het nodig is om de ruimte te verbouwen, kunt u op ons rekenen. Geef het gerust uit handen. Wij weten waar we het over hebben.

We zijn betrokken bij het hele traject. Van begin tot eind. En daarna. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Als er iets mis is, staan we voor u klaar. We begrijpen hoe belangrijk dat is.

Kleuren, materialen en accessoires

Wat is uw favoriete keukenstijl? Kleuren, materialen en accessoires uitzoeken is één van de leukste onderdelen van een nieuwe keuken kopen in Kesteren. Maar ook één van de lastigste. Hoe weet u wat past bij het interieur? Welk materiaal gaat lang mee? Welke apparatuur heeft u nodig en wat is overbodig? Dat is voor iedereen anders. Een gezin met kinderen heeft andere voorkeuren, dan een ouder echtpaar. Daarom leren we u graag kennen.

In onze showroom ontdekt u populaire keukenstijlen en de laatste technologie. Samen zetten we een eerste ontwerp op papier. Misschien ontdekt u dat uw herenhuis niet zonder een klassieke keuken kan. Of kunt u uw geluk niet op met een luxe keuken. Past de moderne keuken perfect bij uw strakke inrichting. Of sluit de landelijke keuken naadloos aan op uw boerenwoning. Wij zijn benieuwd!

Elke keuken in Kesteren leveren wij met A-merken, als het gaat om apparatuur. We vinden het belangrijk dat het apparaat een lange levensduur heeft én goede service. U kunt denken aan merken als Quooker, Miele en Siemens. Natuurlijk zijn we ook op de hoogte van de nieuwste trends. Daag ons uit!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.