Keuken op maat

Keuken op maat kopen? Stel uw eigen keuken samen! Bij een maatwerk keuken is alles mogelijk. Van ontwerp tot realisatie staan uw wensen centraal. Samen bepalen we de indeling, stijl en apparatuur. Het resultaat? Een keuken die perfect bij u past. Zo ziet u maar, een keuken op maat heeft veel voordelen.

NDR Keukens > Keukens > Keuken op maat
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-05
Strakke witte keuken

Maatwerk keuken

Standaard keukens, die zijn er eigenlijk niet. Bij NDR Keukens maken we een keuken op maat. Wat een maatwerk keuken inhoudt? Bij het ontwerp kijken we naar wat u nodig heeft. Welke uitdaging heeft de ruimte? Welke stijl heeft uw voorkeur? Wat is uw budget? Het is ons doel om een keuken te plaatsen die bij uw gezin en woning past. Een keuken op maat is afgestemd op uw levensstijl, gezinssituatie en dagritme.

Staat u elke dag met een glimlach in de keuken? Dan is ons doel behaald. U bent niet de enige met een maatwerk keuken van NDR Keukens. We weten wat we doen. U kunt op ons rekenen. We luisteren naar u en geven advies, als dat nodig is. Samen maken we uw droomkeuken werkelijkheid. Van ontwerp tot plaatsing.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

De locatie in ons achterhoofd

Een maatwerk keuken is een keuken die precies bij u past. Op het gebied van ruimte, stijl en gebruiksgemak. We houden de locatie altijd in ons achterhoofd. Waar bevinden zich leidingen en stopcontacten? Zijn er lastige hoeken? Welke indeling heeft uw gewenste keuken? In het ontwerp brengen we de beschikbare ruimte in kaart. Maar dat hoeft u niet te beperken. Natuurlijk is het mogelijk om elektra te verleggen of muren uit te breken. Daar hoeft u niemand extra voor in te schakelen. Dat doen wij graag voor u.

Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-03
Witte keuken

Combineer erop los

Houdt u van een moderne keuken met strakke uitstraling? Bent u meer het type voor een landelijke keuken met vintage accessoires? Of is een luxe keuken met geavanceerde apparatuur uw ding? Keukens zijn er in allerlei stijlen, materialen en kleuren. Vaak wordt gekozen voor een stijl die aansluit op het interieur. Bij een keuken op maat is alles mogelijk. Kunt u niet kiezen? Ga voor een combinatie van allerlei elementen. Het wordt ongetwijfeld een mooie keuken. Het is tenslotte die van u!

Apparatuur die voor u werkt

Een maatwerk keuken sluit niet alleen aan bij uw stijl, maar ook bij uw dagelijkse leven. In het ontwerp kijken we naar de beste opstelling. Heeft de apparatuur een veilige plek? Is er voldoende beweegruimte? Zit het werkblad op de juiste hoogte? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rechte keuken, hoekkeuken of L-vormige keuken. Of een kookeiland natuurlijk. Ook de apparatuur bepaalt het gebruiksgemak. Wij werken uitsluitend met hoogstaande merken, zoals Miele, Gaggenau en Quooker. Daar kunt u op vertrouwen.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.