Bijzondere keuken

Wilt u graag een bijzondere keuken? Dat is een keuken die bij u past. Uitstraalt wat u belangrijk vindt. En één geheel met uw woning vormt. Er zijn ook specifieke vormen, kleuren en materialen die we niet vaak zien. Ze maken van uw keuken een bijzondere keuken. Maak kennis met bijzondere keukens in onze showroom!

NDR Keukens > Keukens > Bijzondere keuken
Witte keuken
Metallic bronzen keuken

Uniek is onze standaard

Uniek is onze standaard. We maken maatwerk keukens, afgestemd op uw wensen. Dat betekent dat elke keuken bijzonder is. Exclusief gemaakt voor u. Elke keuken is namelijk anders, omdat elk mens anders is. In elk keukenontwerp worden bepaalde keuzes gemaakt, op basis van interieur, behoeften en levensstijl.

Wat maakt een keuken dus écht bijzonder? De mensen die er leven. Van chefkoks tot koekenbakkers. Van wijnfanatici tot theeleuters. Van grote gezinnen tot ouder echtpaar. De persoonlijke noot die u toevoegt aan de ruimte is uniek. Daarom hebben we tijdens het hele traject oog voor uw wensen. We luisteren en nemen de tijd voor u. Zo ontstaat een goed doordacht keukenontwerp. De basis van een bijzondere keuken waar ú blij van wordt.

Een bijzondere keuken reflecteert dus wie u bent. Hecht u waarde aan duurzaamheid? Misschien zoekt u een eco-vriendelijke keuken. We kijken naar gerecyclede materialen en energiezuinige apparatuur. Kunt u niet wachten tot de zomer in aantocht is? We trekken de keuken binnen graag door naar buiten. Dankzij een buitenkeuken met verwarmde zitruimte geniet u het hele jaar van het buitenleven. Gebruikt u de keuken als thuiswerkplek? We kunnen uw keuken met ingebouwd bureau en opbergruimte maken. We denken buiten de kaders, en verplaatsen ons graag in u.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Van rond keukeneiland tot koperen spoelbak

Natuurlijk zijn er ook specifieke elementen die uw keuken bijzonder maken. Zo kunt u spelen met vormen. Kies bijvoorbeeld voor een rond, ovalen of achthoekig keukeneiland. Of laat een slimme indeling maken. Bijvoorbeeld een bijzondere keuken die naadloos overgaat in de eethoek. Of is ontworpen voor ongebruikelijke ruimtes, zoals een schuin dak.

U kunt ook kiezen voor zeldzame materialen in uw bijzondere keuken. Marmer is met recht een bijzonder materiaal, elk stuk is uniek. Gerecycled glas is verkrijgbaar in allerlei kleuren en patronen, u kunt het volledig eigen maken. Koper ontwikkelt in de loop van de tijd een prachtig patina, dat in elke keuken verschilt.

Wat betreft kleur, zijn er een aantal bijzondere opties. Diepblauw geeft een dramatische, luxe uitstraling aan uw keuken. Zeker als we het combineren met gouden accenten. Olijfgroen werkt perfect met houttinten. Het heeft een kalmerend effect en zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer. Geel is vrolijk en energiek. Gebruik het als accentkleur voor een gedurfd statement.

Wilt u graag ervaren welke bijzondere keuken bij u past? We maken graag kennis met u in onze showroom.

Moderne keuken met kookeiland
Wave lamp met afzuigunit

Bijzondere keukens in elke stijl

Bijzondere keukens zijn er in elke stijl. Het is afhankelijk van uw voorkeur. In de retro keuken voeren gedurfde kleuren, warme materialen en vrolijke designs de boventoon. Niet compleet zonder Amerikaanse ijskast, blinkend broodrooster en ouderwetse weegschaal. De Italiaanse keuken heeft elegante vormen, strakke lijnen en verfijnde details. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuursteen. Romantisch kleurgebruik en de ‘versleten’ uitstraling is onmisbaar in de brocante keuken. Tweedehands accessoires zijn meer dan welkom.

Natuurlijk zijn er nog veel meer keukenstijlen. Welke u ook kiest, persoonlijke accessoires maken uw bijzondere keuken af. Plaats uw favoriete kookboeken op de plank. Geef een familie-erfstuk een ereplaats. Vul een zelfgemaakte vaas met een plukboeket. Hang gezellige gezinsfoto’s in het zicht. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Betrouwbare techniek

Maakt u graag gebruik van de nieuwste technologische snufjes? Wij ook! We benutten graag innovatie apparatuur om uw keuken zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. In onze bijzondere keukens gebruiken we apparaten van A-merken, zoals Miele, Siemens en Bora. Ze staan bekend om hun betrouwbare techniek, waar u jaren plezier van heeft. Ze lopen ook voorop, als het gaat om ontwikkelingen in de keukenwereld.

Zo bouwt Wave afzuigkappen in verlichting. Quooker laat kokend water uit de kraan komen. Gaggenau maakt greeploze ovens. Ook het aanbod slimme apparatuur neemt toe. Een koelkast die u vertelt wanneer de melk bijna op is, verlichting die u via uw smartphone bedient of een koffiemachine die elke dag uit zichzelf een pot verse koffie zet. Op het gebied van technologie kunt u zich zeker onderscheiden. Het draagt bij aan een bijzondere keuken.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.