Moderne keuken

De moderne keuken past helemaal bij deze tijd. Het ademt minimalisme, symmetrie en rust. Eenvoud staat voorop, zonder het gevoel van luxe te verliezen. Dat wordt helemaal zichtbaar in een moderne keuken met eiland. Kiest u voor deze stijlvolle keukenstijl?

NDR Keukens > Keukens > Moderne keuken
LV_MMR7546
Strakke witte keuken

Materialen van een moderne keuken

Een moderne keuken is gemaakt van moderne materialen. Logisch, maar wat zijn dat dan? U kunt denken aan kunststof, met een werkblad van graniet of composiet. Beide materialen die stoot-, slijtage- en krasbestendig zijn. Ook natuursteen, RVS of glas passen bij een keuken in moderne stijl. U kunt ook voor een moderne landelijke keuken kiezen, door hout toe te voegen.

Voor de moderne keuken geldt: hoe strakker, hoe beter. Het lijnenspel heeft prioriteit. Wat dat wil zeggen? Dat alles in lijn is met elkaar. Letterlijk en figuurlijk. Alles is symmetrisch en keukenkasten zijn greeploos. Dat hoeft geen réchte lijnen te betekenen. Organische vormen zijn juist steeds meer in opkomst. Rust voor het oog blijft belangrijk in de keukens van nu. Dat komt overal terug.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Altijd één geheel

Welke kleuren passen bij de moderne keuken? Wit is natuurlijk de bekendste. Dat hoeft niet. Ook grijstinten zijn steeds meer in opkomst. Net als beige, taupe en groen. Groen? Ja, pasteltinten zijn een perfecte match met een moderne keuken. Subtiele contrasten mogen er zijn, als het geheel maar een eenheid blijft. Daar gaat het om. Dat geldt ook voor de achterwand.

Een hoogglans afwerking maakt uw keuken zeker modern. De glanzende fronten geven uw keuken een luxe uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een matte afwerking. Net wat u wilt!

_X2_9600
Wave lamp met afzuigunit

Moderne keuken met kookeiland

Een moderne keuken met eiland zorgt voor extra luxe. Het maakt uw keuken gelijk ruimtelijker. U heeft meer werkblad en er is genoeg plek voor een inductiekookplaat, spoelbak met kraan of extra kasten. Daarnaast vervaagt de grens met de woonkamer. Een moderne keuken met kookeiland nodigt uit om aan te schuiven. Gezellig een praatje te maken. Mee te helpen met koken. Voor een sfeervolle keuken!

Achter gesloten deuren

Welke accessoires passen bij een moderne keuken? Het antwoord is simpel. Zo weinig mogelijk. Minimalisme staat centraal. Open kasten zien we daarom niet veel. Alles vindt achter gesloten deuren plaats. Aan de voorkant is zelfs geen greep te zien. Niet alleen greeploze kasten, maar ook ovens zonder handvat zijn mogelijk! Over de apparatuur gesproken, die is ingebouwd. Geïntrigeerde afzuigkappen, koffiezetapparaten of stopcontacten bijvoorbeeld.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.