Exclusieve keuken

Waar denkt u aan bij exclusieve keukens? De een haalt zijn hart op bij een matzwarte eilandkeuken. De ander zwijmelt weg bij een houten woonkeuken. De definitie van ‘exclusief’ verschilt per persoon. Daarom is een exclusieve keuken een luxe, maatwerk keuken die precies bij u past.

NDR Keukens > Keukens > Exclusieve keuken
Moderne keuken in Ede
Luxe keuken met notenhout

Exclusieve keukens in Nederland

Een exclusieve keuken is geen standaard keuken. Het is een keuken speciaal voor u. Eentje die niemand anders heeft. Wij maken exclusieve keukens op maat. U staat daarbij centraal. Want een keuken kiezen is heel persoonlijk.

Kookt u de sterren van de hemel? Bakt u graag pannenkoeken met uw (klein)kinderen? Of schuift u elke avond een simpele maaltijd de magnetron in? Welke keuken bij u past, is afhankelijk van uw behoeften. Uw keukenwensen zijn daarom altijd ons uitgangspunt. Samen creëren we een keuken, waarin u zich thuisvoelt.

Zoekt u een exclusieve keuken in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Brabant of ergens anders? Het maakt voor ons niet uit. Wij plaatsen exclusieve keukens in heel Nederland. We leren u graag kennen. Kom gerust langs in onze showroom.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Niet in één stijl te vangen

Een exclusieve keuken is niet in één stijl te vangen. U kunt elementen van allerlei stijlen laten terugkomen. De exclusieve landelijke keuken staat bekend om zijn natuurlijke materialen en kleuren. Of geef er een stoere draai aan met de kleur zwart.

Minimalisme, symmetrie en een strak lijnenspel zijn kenmerken van de moderne keuken. Donkere kleuren, sierlijke details en ouderwetse tegels komt u tegen in de klassieke keuken. Een exclusieve keuken kan alle kanten opgaan!

Eén ding is zeker. Elke exclusieve keuken op maat heeft luxe kenmerken. Dat varieert van hoogwaardig materiaal tot nieuwe apparatuur.

Moderne keuken in Ede
_X2_9612 2

Exclusieve keuken op maat

Een ruime opstelling is kenmerkend voor een exclusieve keuken op maat. Het biedt genoeg ruimte om een uitgebreid diner klaar te maken, maar ook om uw gasten te ontvangen. Een kookeiland is daarvoor absoluut geschikt. Het zorgt voor een open ruimte. Maar een exclusieve keuken in L-, T- of U-vorm kan natuurlijk ook. We denken graag met u mee. Dat doen we tijdens het hele proces!

Luxe topmerken

Luxe topmerken kunnen niet ontbreken in een exclusieve keuken. In onze keukens vindt u alleen A-merken. Denk aan Siemens, Miele en Quooker. We vinden het belangrijk om merken te gebruiken waar we achter staan. Waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

We blijven ook op de hoogte van nieuwe technologie. Zoals Fenix. Een krasbestendig materiaal, met een matte uitstraling, dat geen vingerafdrukken achterlaat. Of de Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Heeft u een specifieke wens? Daag ons uit!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.