Luxe keuken

Droomt u van een luxe keuken? Gladde werkbladen, ultramoderne apparatuur, fluwelen barkrukken. Een luxe keuken ademt exclusiviteit. De combinatie van kleuren, materialen en texturen prikkelt uw zintuigen. Het opvallende design, de strakke vormgeving en het minimalistische uiterlijk valt niet te missen. Te mooi om waar te zijn? Niet bij NDR Keukens!

NDR Keukens > Keukens > Luxe keuken
Exclusieve keuken
Witte keuken met houten kastenwand

Mengelmoes van keukenstijlen

De luxe keuken is geen aparte stijl. Het heeft iets weg van allerlei keukenstijlen. Hoogglans kastjes uit de moderne keuken met een robuuste greep. Strakke werkbladen met klassieke apparatuur van de landelijke keuken. Een nostalgische koelkast uit de retro keuken met stoere meubels. U kunt het zo gek niet bedenken. De luxe keuken heeft het.

Bij luxe keukens wordt veel gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hout met zichtbare noesten. Steensoorten rechtstreeks uit de natuur. Spiegelglad gerecycled glas. Combineren kan ook. Vergeet ook luxe materialen voor accessoires niet. Leder, fluweel of marmer. Voor de barkrukken, achterwand of raambekleding. Alles is mogelijk. Uw luxe keuken is gegarandeerd een blikvanger!

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Rustgevend, gewaagd of contrasterend

Ook kleur speelt een grote rol. Wit, beige en grijs zijn lichte kleuren die vaak worden gebruikt. Het maakt uw luxe keuken ruimtelijk en rustgevend. Niet geheel onbelangrijk. Is dat niet helemaal uw ding? U kunt natuurlijk ook kiezen voor een gewaagde kleur. Heeft u wel eens over bordeauxrood nagedacht? Roestbruin? Legergroen? Uw keuken is niet te missen. Of combineer lichte en felle tinten. Laat u verassen door het contrast!

_MMK5027_LR
Houten kastenwand met wijnkoeler

Verbinding tussen leefruimtes

De luxe keuken is een onderdeel van uw levensstijl. Dat geldt natuurlijk voor elke keuken. Hecht u waarde aan uitgebreid kokerellen? Maakt u geregeld uitgebreide borrelplanken klaar? Is de keuken de plek waar uw gezin samenkomt? Het bepaalt welke keuken bij u past. Vaak is een luxe keuken ruimtelijk opgezet, met een kookeiland. Het is een ideale manier om leefruimtes met elkaar te verbinden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een L-vorm of een hoekkeuken.

Inclusief ultramoderne technologie

Heeft u wel eens van een warmhoudlade gehoord? Of een wijnklimaatkast? Een ingebouwde vacumeermachine misschien? Een luxe keuken is niet compleet zonder de beste technologie. Wij werken uitsluitend met hoogstaande merken, zoals Miele, Gaggenau, Bora en Quooker. Toch iets minder hard van stapel lopen? Kies dan bijvoorbeeld voor een inbouwkoffiemachine, stoomoven of kokendwaterkraan. Het maakt koken hoe dan ook een ware belevenis.

Een luxe keuken is vaak minimalistisch ingericht. Buiten de kastjes tenminste. In de kastjes is voldoende ruimte om alles uitgebreid uit te stallen. Zoals een kruidencollectie in bijpassende potjes. Toch iets zichtbaars neerzetten? Denk dan eens aan een luxe apothekerskast, exclusief servies of bijzondere barkrukken.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.