Keuken kopen in Ede

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Ede? Mooi! NDR Keukens is keukenspecialist in Ede en omgeving. Wij maken een keuken op maat. Het sluit aan bij uw interieur, gezinssituatie en ruimte. Uw wensen worden bij ons werkelijkheid. Daar kunt u op rekenen. Waar droomt u van?

NDR Keukens > Keuken Ede
Lunteren keuken wit-_MMR3604
Veenendaal Minderhoud

Wonen in Ede

Natuur, cultuur en historie is in Ede dichtbij. Ede is het centrum van de FoodValley, heeft een militaire historie en wordt omringd door natuur. In elk seizoen kunt u in Ede uw hart ophalen. Wat doet u graag? Wandelen door het kleurrijke bos in de herfst? Neerstrijken in het gezellige stadscentrum in de zomer? Vergeet geen ijsje te halen bij Bernardo’s, de bekendste ijssalon van Ede. Er is genoeg te doen in deze stad op de Veluwe!

Geniet u van uw woonplaats, maar is uw keuken in Ede aan vervanging toe? We helpen u graag! Samen bekijken we alle mogelijkheden. Van het omgooien van de ruimte tot enkel een nieuwe stijl ontwerpen. Wij bouwen een keuken in Ede die bij u past. Krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouwwoning? U heeft vast al nagedacht over de ideale keuken in Ede. Vergeet niet op tijd een specialist in te schakelen. Aan onze tekentafel krijgt uw nieuwe keuken in Ede steeds meer vorm. Ziet u het al voor zich?

Samen maken we perfectie

NDR-Keukens-teamfoto

Onze beoordeling op Qasa.nl

Score 9.6

Sfeer

De keuken is een prominente plek in huis. De één kookt er de sterren van de hemel, de ander warmt zich aan de gezelligheid. In welke sferen schuift u graag aan? Gaat u voor robuust of klassiek, modern of knus?

Kwaliteit

Wat u ook kiest, u voelt zich er thuis. Dat kan alleen als de keuken ook in de basis uw vertrouwen verdient. Daarom krijgt u bij NDR Keukens altijd keuze uit een selectie kwalitatieve materialen.

Finesse

Hebt u weinig vierkante meters? Extra koelruimte nodig? De behoeften van onze klanten zijn steeds weer anders. Iedereen zoekt een stijlvolle ruimte die aansluit bij de rest van het huis. Met de grootste finesse bouwen we de keuken die bij u past.

Onze werkwijze

Inspiratie en advies

Kom binnen bij NDR Keukens en bekijk een wereld aan mogelijkheden. Van de nieuwste looks tot traditioneel.

Tekentafel

Samen met u maken we een eerste schets. We schaven en schuiven tot we die glimlach op uw gezicht zien.

Passie en handwerk

We bouwen uw keuken met de grootste zorg. Alles moet kloppen en de afwerking moet perfect zijn.

Op basis van uw levensstijl

Is een keuken in Ede voor u de plek om uitgebreid te kokkerellen? Of komt u daar graag samen met familie en vrienden? Koken, ontspannen en ontmoeten: een keuken heeft veel functies. We sluiten ons aan bij wat voor u belangrijk is. Hoe uw gezin de dag vult, bepaalt de basis van uw keuken in Ede. Uw levensstijl vormt de keuzes die we maken. Van indeling tot apparatuur. Natuurlijk adviseren we u ook graag. Samen streven we naar het beste eindresultaat. Een keuken in Ede die volledig bij u past.

Wij maken een keuken op maat. Precies zoals u het wilt. U kunt op ons rekenen, van begin tot eind. Is het nodig om de ruimte te verbouwen? Dan doen wij dat. Heeft u alleen een nieuwe keuken nodig? We zijn er voor u. Alles wordt voor u geregeld. Wij hebben al meerdere keukens in Ede gemaakt. Wordt de volgende die van u?

De laatste technologie

Bij NDR Keukens staan wij niet stil. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. We kennen niet alleen stijltrends, maar maken ook gebruik van de laatste technologie. Denk aan Wave afzuigkappen of ingebouwde stoomovens. Uw keuken heeft gegarandeerd de beste apparatuur. Ook als u niet voor een luxe keuken kiest. We leveren merken als Miele, Bora en Quooker. Betrouwbaar met een lange levensduur. Dat vinden wij belangrijk. U vast ook.

Bij het ontwerpen van keukens in Ede komt veel kijken. De stijl speelt een grote rol. Een moderne keuken geeft de ruimte een strakke uitstraling, terwijl een landelijke keuken een warme draai aan het geheel geeft. Een landelijk moderne keuken combineert het beste van twee werelden. Natuurlijk zijn er nog veel meer stijlen die u kunt kiezen. Wat voor keuken in Ede heeft uw voorkeur? Laat u inspireren!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.