Landelijke keuken

Natuurlijke materialen, warme kleuren en sierlijke details. Ziet u het al voor zich? Het past helemaal bij de landelijke keuken stijl. Die vindt zijn oorsprong op het Franse platteland, maar zien we nu nog ook terug. Van de landelijke keuken in stralend wit of de rustieke houten variant. Net wat u wilt!

NDR Keukens > Keukens > Landelijke keuken
_MMR7674
_MMK2387

Nostalgie op het Franse platteland

We zijn op het Franse platteland, in de negentiende eeuw. In het hart van een boerenwoning staat de landelijke woonkeuken. De warme geur van brocante, met een vleugje nostalgie. De klassieke elementen reflecteren het eenvoudige bestaan. De sierlijke details maken het elegant en romantisch. Een plek om thuis te komen.

Waande u zich even terug naar vroeger? Ook nu nog zorgt de landelijke woonkeuken bij veel mensen voor een thuisgevoel. Het is een echte klassieker. Een tijdloze stijl, die zijn invloed niet is verloren. Wel zijn er veel varianten ontstaan, zoals de landelijk moderne keuken of de stoere landelijke keuken. Eén ding is zeker: een landelijke keuken is voor iedereen. Of u nu uit een boerengezin komt of een stadsmens bent.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

Medewerkers NDR Keukens

Houten landelijke keuken

Waar denkt u aan bij een keuken in een landelijke stijl? Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Rust voor het oog, dat is belangrijk. Dat creëert u op allerlei manieren. Een houten landelijke keuken is de bekendste. Het heeft een typerende warme uitstraling.

Een landelijke keuken van eikenhout is het meest populair. Noesten, nerven en andere oneffenheden zorgen voor een robuuste afwerking. U kunt het hout van een landelijke keuken terug laten komen in serviesplanken, een wijnrek of andere accessoires. Hout geeft uw landelijke keuken karakter!

Natuurlijk hoeft u niet per se te kiezen voor hout. Een witte landelijke keuken zien we ook veel. Of ga voor beige, grijze of zwarte accenten. In alle gevallen levert een natuurstenen keukenblad een perfect plaatje op. Het maakt uw landelijke woonkeuken compleet!

Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-06
_MMR3723-NDR Pater-1500px

Landelijke keuken met eiland

Een landelijke keuken kan elke vorm hebben. Van een lineaire keuken, tot een hoekvariant of een landelijke keuken met kookeiland. De open opstelling staat altijd centraal. Kasten met gesloten deuren, glas of helemaal open wisselen elkaar af.

Een landelijke keuken met eiland biedt extra ruimte, bewegingsvrijheid en verbinding. Het grenst direct aan de eet- of woonkamer. Het is ook mogelijk om extra zitplekken te creëren met barkrukken of hoge stoelen. Gezelligheid tijdens het koken gegarandeerd!

Van klassieke handgreep tot koperen spoelbak

Sierlijke details maken uw landelijke woonkeuken af. Ze zorgen voor een praktische keuken in lijn met uw interieur. Waar u aan kunt denken? Uitgefreesde kastfronten, klassieke handgrepen en massieve apparaten bijvoorbeeld. Bij een keuken in een landelijke stijl zien we vaak een vrijstaand fornuis, stenen spoelbak en een koperen kraan. Ook het behang, de tegels of verf voor de achterwand bepalen de sfeer.

Is uw keuken geplaatst? Er zijn veel landelijke accessoires die u kunt gebruiken. Denk aan porseleinen servies in buffetkasten, rieten opbergmanden op de planken en linnen theedoeken aan de oven. Zichtbaar hangend keukengerei brengt u terug naar het Franse platteland. Wees ook niet bang om uw specerijen of wijnrek te tonen. Laat zien wat u in huis hebt!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.