Mooie keuken

Wilt u graag een mooie keuken? Natuurlijk! Dat is precies onze bedoeling. Bij NDR Keukens maken we uw droomkeuken. Afgestemd op uw levensstijl en interieur. Van landelijk tot modern. En van stoer tot luxe. We denken hierin graag anders, om samen met u de mooiste keuken te ontwikkelen.

NDR Keukens > Keukens > Mooie keuken
Kraan-NDR-Keukens-02
_MMK5020_LR

Smaken verschillen

Wat is een mooie keuken? Of beter gezegd: wat is mooi? Dat verschilt per persoon. Iedereen geeft zijn eigen definitie aan mooi. De mooiste keuken is voor ons een keuken die aansluit bij de eigenaar. Een keuken is de plek waar u wereldgerechten kookt, met familie en vrienden samenkomt of na een lange werkdag ontspant. Of alle drie tegelijk. De mooiste keuken past bij het dagelijkse ritme van uw gezin én is er één die perfect aansluit bij uw interieur.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

In de dagelijkse praktijk

Hoe uw gezin de dag vormgeeft, is de basis voor een keuken. Een mooie keuken is namelijk ook functioneel. Wij gebruiken uw situatie altijd als uitgangspunt voor het ontwerp. Het bepaalt welke keuzes we samen maken. Bijvoorbeeld over de indeling. Heeft u een groot gezin? Dan is een grote keuken met veel kastruimte wel zo prettig. Is de ruimte beperkt? Dan houden we het op een compacte keuken. Neemt uw gezin graag plaats aan de bar? Een keuken met kookeiland is dan geschikt voor u.

Ook de apparatuur wordt bepaald door de praktijk. Heeft u een hekel aan afwassen met de hand? Dan vergeten we zeker de vaatwasser niet. Bent u een fanatieke theedrinker? Een kokendwaterkraan is dan geen overbodige luxe. Houdt u van uitgebreid kokerellen? De nieuwste technische snufjes mogen dan niet ontbreken.

Zwarte keuken
Blauwe-keuken-Zeist-NDR-Keukens-09

De mooiste keukenstijl

Wat u een mooie keuken vindt, kunnen we niet bepalen. We kunnen wel delen, waar anderen vaak voor kiezen. Er zijn een aantal populaire keukenstijlen. De landelijke keuken bestaat uit natuurlijke materialen, warme kleuren en sierlijke details. Houten kastfronten met een natuurstenen keukenblad bijvoorbeeld. Vintage elementen maken er een brocante keuken van. De moderne keuken is strak, symmetrisch en minimalistisch. Staat dat in schril contrast met elkaar? Dat hoeft niet. De landelijk moderne keuken combineert rustiek met strak. Klassiek met modern. En warm met koel.

Van industrieel tot luxe

Robuuste materialen, ruwe randjes en donkere kleuren passen bij de stoere keuken. Het hoeft niet perfect. Juist de oneffenheden geven deze keuken karakter. Heeft een mooie keuken voor u een warmere uitstraling? Dan is de stoere landelijke keuken een optie. Maakt het u allemaal niet uit, als het maar luxe is? De luxe keuken is er in allerlei stijlen. Als het maar bestaat uit de beste materialen, technologie en afwerking.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.