Lunteren

Samenwerking naar wens

'Zeer tevreden, goede service, superkwaliteit, vanaf dag één tot nu alles super goed gelopen. Hele fijne ervaring van het traject: van eerste gesprek tot aan de nazorg. Heel veel plezier van de supermooie keuken nog altijd.'
   

"Hele fijne ervaring van het traject"

Logische indeling met koffiehoekje

Robuuste houten kasten, bronzen grepen en een gouden achterwand. Deze landelijk moderne keuken is een plaatje! Optimaal gebruik maken van de ruimte, dat is ons doel bij het ontwerpen van een keuken. Ook bij deze klant. Het gevolg is een logische indeling. Een lineaire keuken gecombineerd met kastenwand en kookeiland. Is u ook het ‘koffiehoekje’ opgevallen? De ideale functie van de verspringing van de keuken bij het kookgedeelte.

Pitt Cooking met gouden uitzicht

Iets anders wat opvalt is de Pitt Cooking. De gaspitten zijn direct geïntegreerd in het werkblad. Echt een blikvanger! Net als de achterwand van het kookgedeelte. De gouden tegels vormen een luxe element in de landelijke stijl. Het steekt mooi af tegen de muurkleur. De gouden kleur komt terug in andere details, zoals de kokendwaterkraan. Andere apparatuur in deze keuken is van het merk Miele.

Handgrepen met een verhaal

Op de kastfronten plaatsten we bronzen Dauby grepen. Dat zijn niet zomaar handgrepen. Ze worden gemaakt met zandmallen in België, op traditionele wijze. Zo krijgt het de robuuste uitstraling die deze grepen kenmerkt. Ze sluiten mooi aan bij het donkere werkblad Dekton Milar met roestkleur. Het is ook een mooie combinatie met het drielaags massief eiken van de kastjes, schouw en schappen. De materialen zijn perfect op elkaar afgestemd!

 

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.