Ede

Robuust en elegant

Hoe zou u deze keuken omschrijven? Wij gebruiken woorden als ‘strak’, ‘sfeervol’ en ‘chique.’ De moderne keuken vormt de perfecte combinatie van robuustheid en elegantie. Donkere kleuren worden afgewisseld met lichte tinten. Een prachtig eindresultaat, is het niet?

"De perfecte combinatie van robuustheid en elegantie."

Met een vleugje verfijning

Deze inwoners van Ede kozen voor een keuken inclusief kookeiland. De kastfronten hebben een zwarte houtlook. Dat geeft de keuken een industriële uitstraling. Maar daar blijft het niet bij. Het werkblad is gemaakt van wit composiet, met bruine aderen. Deze marmerlook vindt u ook terug op de achterwand van de spoelbak. Een vleugje verfijning, wat de robuuste look van het kookeiland goed aanvult.

Op het eerste gezicht

De keuken valt in een wit ‘kader’, waardoor alles één geheel wordt. Tussen de kastenwand is gekozen voor eikenhouten planken. Compleet met sfeervolle spots. Het geeft de keuken een open uitstraling. Dat deden we ook in het verlaagde plafond. Daarin verwerkten we een afzuiginstallatie en diezelfde spots.

De keuken heeft meer kastruimte, dan u misschien zult denken. Op het eerste gezicht lijkt het niet zo, maar er zit zelfs naast de barkrukken extra opbergruimte verscholen. Stijlvol, maar ook praktisch! Daar houden wij van.

Proost op het eindresultaat

Naast dagelijkse apparatuur, heeft deze keuken ook luxe elementen. Het bevat bijvoorbeeld een stoom- en combioven. En is u de wijnklimaatkast al opgevallen? Deze Edenaren genieten vanaf nu in het weekend van een gestoomde maaltijd met een goed glas wijn. Proost!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.