Ede

Een ware prijswinnaar

‘Wat een eer met ‘onze’ keuken, dus die van ons en van jullie samen in de prijzen te zijn gevallen! Geen dag spijt van onze beslissing met jullie in zee te gaan en nog iedere dag heel blij met onze keuken van NDR!’

"Nog iedere dag heel blij met onze keuken van NDR!"

Moderne keuken met luxe details

Deze witte keuken met kookeiland is echt een plaatje! Greeploze kasten, zwarte details en een verlengde bar. Alles wat een moderne keuken nodig heeft. Alle fronten zijn voorzien van een MDF lak. Het Corian werkblad is ter plekke naadloos in elkaar gelijmd. Dat zorgt gegarandeerd voor een strakke uitstraling.

De hoge kastenwand bestaat uit massief notenhout. De lattenstructuur geeft deze keuken een luxe uitstraling. In de hoge kasten bevinden zich twee draaideuren, die naar binnen kunnen schuiven. Zo heeft u er geen last van. Wat u daarachter tegenkomt? De koffiehoek mét wijnkoeler. Ook de schappen en ladefronten bestaan weer uit het prachtige notenhout. De achterwand heeft een marmereffect.

Inclusief technologische snufjes

Bij een luxe keuken hoort de nieuwste technologie. Alle apparaten zijn van Miele en de spoelbak is van Corian. Heeft u ook de witte, matte lamp al gezien? Deze is van het merk Wave. De onderzijde is bronskleurig. Een prachtig contrast! Wat helemaal bijzonder is, is de geïntegreerde afzuigunit. In een keuken als deze hoort ook stijlvolle apparatuur!

Wist u dat deze keuken de eerste plaats kreeg in de vakjuryawards 2021 van the Kitchen Art Studios? Ook de tweede plaats van de Publieksawards was voor dit ontwerp. Daar zijn we samen met de klant trots op!

Van roomdivider tot wandkast

Deze klant was zo enthousiast over ons, dat we niet alleen zijn keuken mochten realiseren. Ook de rest van het interieur werd aan ons overgelaten. We maakten een moderne roomdivider met tv, soundbar en sfeerhaard, deze is ook verrijdbaar. Het levert een opvallend contrast op met de zwarte wandkast. Deze is op maat gemaakt met een houtstructuur, nis en loopdeur in de hoek. Aan de wandkast zit een matzwarte tafel vast. Een prachtig eindresultaat!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.