Ede

Optimaal gebruik van de ruimte

'Zeer creatief meegedacht door Nico met optimaal gebruik van onze keukenruimte, superblij met het prachtige resultaat.'

"'Zeer creatief meegedacht door Nico!'"

Alles mogelijk met maatwerk

Met maatwerk is alles mogelijk. Een cliché? Wij vinden van niet. Dat illustreert dit project. Voor deze klant realiseerden we niet alleen een keuken, maar ook een bijkeuken, halkasten en toilet in dezelfde stijl. Zo is de hele woning één geheel. En is u de speciale ‘keuken’ voor honden al opgevallen? De details doen het hem!

Nadruk op de ruimte

Voor deze klant mochten we aan de slag in een prachtige hoge ruimte. De hoge eikenhouten kastenwand in ons ontwerp benadrukt dat. Het voegt warmte toe aan de witte keuken. Door de greeploze, symmetrische kasten is deze keuken helemaal van nu. En heeft u ook het chique marmeren werkblad gezien? Dat is Rem van Dekton. Een elegant design met witte marmersoorten. De subtiele structuur levert een natuurlijke uitstraling op.

Geen keuken is compleet zonder de juiste apparatuur. Deze klant koos voor Miele apparatuur en een Quooker kraan. Luxe apparaten die zeker niet misstaan in deze moderne keuken.

Prinsheerlijk plekje

De moderne stijl van de keuken komt in de hele woning terug. In het bijzonder in de bijkeuken. Daar creëerden we een hoek speciaal voor de hond des huizes. Een prinsheerlijk plekje voor de viervoeter, die op zijn gemak zijn bak leeg kan eten. Het Dekton Rem werkblad hebben we ook verwerkt op de wand van het toilet. Net als het eikenhout van het fonteintje. Het eikenhout komt ook terug in de woonkamer, waar we schappen plaatsten. Echt één geheel!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.