Ede

Alleen 100% is goed genoeg

'We hebben een maatwerk keuken samengesteld met meerdere afspraken waar ruimschoots de tijd genomen werd. De keuken werd geplaatst door zeer ervaren monteurs met oog voor detail. Bij oplevering was NDR zelf niet helemaal tevreden over het aanzicht van de wijnklimaatkast. Er werd op eigen initiatief een afspraak gemaakt om het nog strakker af te werken. Dit terwijl wij zelf al tevreden waren en hier nog niet bij stil hadden gestaan. Dit geeft ons het gevoel dat bij NDR alleen 100% goed genoeg is.'

"Dit geeft ons het gevoel dat bij NDR alleen 100% goed genoeg is."

Centrale plek in huis

Elk ontwerp is bijzonder, elke opstelling is uniek. Maar deze keuken spant de kroon. Het is, wat wij noemen, een ‘leefkeuken’. Waar u kookt, ontspant en werkt. De centrale plek in huis.

Openheid, licht en ruimte

Stelt u zich voor, de ochtend beginnen met een kopje koffie, terwijl de eerste zonnestralen uw gezicht strelen. ’s Avonds de dag afsluiten met een crème de la crème wijn, terwijl u de sterrenhemel vanuit uw keuken kunt bekijken. Wat een droom, is het niet? Dat is de kracht van deze witte keuken mét lichtkoepel.

Als we deze keuken met één woord moeten omschrijven, kiezen we voor ‘uitnodigend’. Alles straalt openheid, licht en ruimte uit. De keuken bestaat uit twee gedeeltes. De coffee corner springt direct in het oog. Ontworpen met plafondhoge kasten, en een open gedeelte daartussen. Daartegenover vindt u een wijnkoeler.

De hoge, greeploze kastenwand heeft ook een andere functie. We realiseerden een speciaal draai-inschuifsysteem. Daarmee is het mogelijk om de deuren ‘te laten verdwijnen’. Zo heeft u de perfecte thuiswerkplek!

Een vloeiende overgang

Verderop vindt u het tweede gedeelte van de keuken. De ruimtes vloeien naadloos in elkaar over. Toch maakten we ook een subtiel onderscheid. We lieten in de woonkeuken de kasten tot de grond komen. De keuken heeft mat witte kastfronten, met een keramiek betonlook werkblad. De ingebouwde spots in de wandplanken én plafondrail benadrukken de sfeer.

Heeft u ook de betegelde achterwand al gezien? Uitgevoerd in zachte tinten en een opvallende afwerking. Het steekt speels af tegen de strakke lijnen in deze keuken.

De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur, een Quooker kokendwaterkraan en een Neff inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Deze staat bekend om zijn innovatieve TwistPad Fire: een magnetische afneembare bedieningsknop.

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.