Leusden

Geen moment spijt

'Wij hebben geen moment spijt gehad om met NDR Keukens in zee te gaan. Het is allemaal super goed en rustig verlopen. Ook de mensen werkten rustig en kundig. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!'

"'We zijn heel erg blij met het eindresultaat!'"

Een frisse en warme uitstraling

In deze keuken komt design samen met gebruiksgemak. De luxe keuken met kookeiland is precies zoals de klant het wilde. We letten bijvoorbeeld op de positie van het kook- en spoelgedeelte. De gekozen materialen en kleurcombinaties geven de keuken een frisse én warme uitstraling. Het is praktisch ingedeeld, maar ook een echte blikvanger!

Van composiet tot eikenfineer

Het werkblad van deze keuken is van composiet steen, met een bruinige ader. Een warme uitstraling in combinatie met de lichte zandkleurige kasten. Het werkblad loopt door in de zijwanden van het eiland én de achterwanden in de nissen. Ook de spoelbak is gemaakt uit een massief blok composiet. Prachtig, toch?

Is het u al opgevallen? Alle kasten zijn binnenin uitgevoerd met een houtlook. Let bijvoorbeeld eens op de besteklade. Tussen de hoge kasten is ook een open gedeelte met eikenfineer te vinden. Het valt strak weg achter de witte omlijsting aan de voorkant en loopt door in een schap. De afwisseling tussen open en gesloten gedeeltes maakt deze keuken ruimtelijk.

Alles erop en eraan

In deze keuken ontbreekt het niet aan luxe. Deze klant koos voor Miele apparatuur, zoals een warmhoudlade en wijnkoeler. De inductiekookplaat heeft een ingebouwde afzuiging, het is de Bora X Pure. Natuurlijk is de Quooker Messing Patina kraan ook niet te missen. Een schitterende kleur!

Links van de hoge kastenwand ziet u een nis met draai-inschuifdeuren. Deze draaideuren kunnen naar binnen schuiven. In deze kast is ook een ingebouwde vacumeermachine te vinden, om voedsel luchtdicht te verpakken. Een luxe keuken met alles erop en eraan!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.