Lunteren

Een statement met zwart

Dat een zwarte keuken sfeervol kan zijn, dat bewijst dit project. De keuken met een vleugje hotel chique maakt echt een statement. Toch straalt de ruimte ook rust en sereniteit uit. Het is één geheel, dankzij de zorgvuldig gekozen meubels.

"De keuken met een vleugje hotel chique maakt echt een statement."

Van alle tijden

Wie houdt er niet van zwart? De tijdloze kleur past overal bij. Dat is te zien in deze moderne keuken. Een droom voor de liefhebber van donkere keukens. De keuken loopt naadloos over in de eethoek en woonkamer. Natuurlijk vanwege de open doorgang, maar ook omdat de hele benedenverdieping dezelfde stijl heeft. Deze Barnevelders hebben het begrepen.

Een valkuil van zwart is, dat de sfeer verdwijnt. Het interieur wordt té koel, grauw en grijs. Dat is in deze keuken niet het geval. Mede door het gebruik van de houten lattenstructuur op de achterwand. Ook de verlichting van NDR Keukens voegt warmte toe.

In het kookeiland is extra opbergruimte gerealiseerd, door de uitschuifkast/-lade in het kookeiland. En is het u al opgevallen? De afzuigkap is verwerkt in het plafond. Ook dat zorgt voor een open doorkijkje naar de rest van de woning.

Marmerlook als blikvanger

De kastfronten hebben een zwarte houtlook. Het werkblad is gemaakt van gepolijst, donker composiet. De witte ader is een echte blikvanger. Met een marmerlook zoals deze, creëert u een luxe uitstraling. Om wat warmte toe te voegen, is gekozen voor een houtkleurige achterwand met lattenstructuur. De verlichting van NDR Keukens maakt het af.

Maatwerk tv-meubel

Wist u dat wij ook een maatwerk tv-meubel kunnen realiseren? We trokken in deze woning de keukenstijl door naar de woonkamer. Daar vindt u een matzwart tv-meubel met soft close deuren. De sfeerhaard op de hoek is voorzien van dezelfde eikenlattenstructuur, als in de keuken. Ze zijn speciaal hiervoor op maat gemaakt. Echt een eenheid!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.