Ederveen

Gezelligheid aan het kookeiland

'We genieten elke dag van de keuken. We kunnen niet meer zonder de gezelligheid aan het kookeiland!'

"'We kunnen niet meer zonder de gezelligheid aan het kookeiland!'"

Industriële Fenix keuken

Is het geen plaatje? Deze industriële keuken past perfect in de woning. De zwarte keuken heeft een grijs composiet werkblad. We trokken dat door naar de vensterbank. In de kasten verwerkten we eiken schappen. De strakke lijnen en hoge kasten geven het een ruimtelijke uitstraling. Optimaal gebruik maken van de ruimte, daar gaan wij voor.

In deze keuken pasten we ook het innovatieve materiaal Fenix toe. De voordelen? Een Fenix keuken is krasbestendig, heeft een matte uitstraling en laat geen vingerafdrukken achter. Erg geschikt voor een moderne keuken.

De verbindende factor

Onze keukens zijn volledig maatwerk. Daardoor kunnen we aansluiten bij uw wensen. Voor deze klant was een kookeiland onmisbaar. Wij geven ze groot gelijk. Het kookeiland verbindt de ruimtes aan elkaar. Zo zijn de eetkamer en keuken één geheel. Daar zorgden we ook voor door de kasten terug te laten komen in de eetkamer. Daar realiseerden we inbouwkasten met dezelfde open nis als in de keuken.

Optimaal gebruiksgemak

Natuurlijk doet de keukenstijl ertoe. Maar we vinden gebruiksgemak ook belangrijk. Zo plaatsten we de vaatwasser op hoogte, onder de oven. Het werkblad is voorzien van een spatrand. Deze keuken is ook niet compleet zonder nieuwe technologie. We plaatsten een Quooker kraan, Gaggenau warmhoudlade en een inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Dat maakt een afzuigkap overbodig. Echt een keuken van nu!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.