Gekleurde keuken

Wist u dat kleur invloed heeft op onze emoties? Kleur is het toppunt van creativiteit en vrolijkheid. De perfecte reden om te kiezen voor een gekleurde keuken. Daarmee maakt u sowieso een statement. U creëert een unieke sfeer, die past bij uw eigen stijl. Uw keuken springt eruit!

NDR Keukens > Keukens > Gekleurde keuken
Luxe bronzen keuken
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-08

Gekleurde keukens met elk palet

Kleur is levendig. Avontuurlijk. Vrolijk. Wie wordt er nou niet blij van? Kleur heeft invloed op onze emoties. Het onderscheidt u van anderen. En weerspiegelt uw eigen stijl. Niet gek dus, dat de colourful trend in opkomst is. Hoe meer kleur, hoe beter. Mocht u toe zijn aan iets nieuws, denk dan eens na over een gekleurde keuken. Het is een unieke mogelijkheid om uw persoonlijke stijl uit te drukken.

Klinkt een gekleurde keuken gewaagd? Dat hoeft niet. U kunt het op allerlei manieren realiseren. Een kleine aanpassing maakt al een groot verschil. Als u meer kleur in de keuken wilt, is de belangrijkste vraag: welke dan? Samen stellen we een zorgvuldig gekozen palet samen. Bijvoorbeeld met:

  • Pasteltinten. Deze creëren een rustige en uitnodigende sfeer, zoals zachtroze, lichtblauw en lavendel.
  • Ingetogen kleuren. Deze voegen diepte en elegantie toe, zoals donkerpaars, bosgroen en bordeauxrood.
  • Felle kleuren. Deze maken een ruimte levendig en energiek, zoals kanariegeel, felrood en kobaltblauw.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Opvallend of subtiel

Wilt u een gekleurde keuken? Er zijn talloze wegen die naar Rome leiden. Ga voor opvallend, of houd het subtiel. Het eerste bereikt u door de kastfronten een kleurtje geven. Laat de boven- en onderkastjes in dezelfde tint ontwerpen. Of ga juist voor complementaire kleuren: een ton-sur-ton kleurstelling. Dat geeft een interessante dynamiek aan uw keuken.

Vindt u grote gekleurde oppervlakken te veel van het goede? U kunt ook spelen met accenten. Gekleurd glas in de keuken, een gekleurde achterwand in de keuken of gekleurde wandtegels in de keuken bijvoorbeeld. Ze bepalen de sfeer, zonder overweldigend te zijn.

Als het nog minder opvallend mag, zet dan enkel een aantal eyecatchers in. Keukenapparatuur bijvoorbeeld. Dat is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Een felle koelkast, fornuis of kraan geven uw keuken een leuke twist. Ook accessoires, zoals gekleurde handgrepen in de keuken, voegen net dat vleugje kleur toe dat uw keuken nodig heeft.

Blauwe-keuken-Zeist-NDR-Keukens-03
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-03

Belangrijke overwegingen

Subtiel en sereen. Of levendig en energiek. Met kleur zet u de sfeer neer die u wilt. Er zijn wel een aantal overwegingen, bij het kiezen van de juiste kleur. Houd rekening met de (natuurlijke) lichtinval. Sommige kleuren kunnen een ruimte kleiner laten lijken. Of misschien is dat juist wat u wenst. Dat kan ook.

Houdt u van felle kleuren, maar bent u bang dat het too much wordt? Combineer een felle kleur dan met neutrale tinten, zoals wit, grijs of hout. Kies daarnaast een kleur waar u lang van kunt genieten. Bent u erop uitgekeken? Een muur geeft u zo een likje verf, maar een keuken plaatst u niet zomaar opnieuw.

Wereld aan mogelijkheden

Het grote voordeel van gekleurde keukens? Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor u open. Gecombineerd met onze maatwerk ontwerpen zijn de opties eindeloos. Wilt u een gekleurde keuken met kookeiland? Of liever rechttoe, rechtaan? Samen kijken we naar de beste integratie in de ruimte. Plan een afspraak in onze showroom!

Elk ontwerp baseren we op uw wensen. Ook wat betreft apparatuur. Bent u een echte theeleut? Dan is een Quooker kraan natuurlijk noodzakelijk. Kookt u graag de sterren van de hemel? Dan is een stoomoven vast geen overbodige luxe. Bent u een wijnkenner? Doe dan geen water bij de wijn. Een wijnklimaatkast kan niet ontbreken in uw (gekleurde) keuken!

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.