Gezellige keuken

Wilt u graag een gezellige keuken? Of vraagt u zich af hoe u uw keuken gezellig kunt inrichten? Gezellig is een typisch Nederlands woord. Net zo uniek als de term, is uw keuken van NDR Keukens. Een keuken kiezen is persoonlijk. Juist doordat wij het laten aansluiten bij uw wensen, is het van zichzelf al gezellig. Maar er zijn elementen die u kunt toevoegen, om het nog meer deze look and feel te geven.

NDR Keukens > Keukens > Gezellige keuken
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-07
Moderne keuken in Ede

Van ontwerp tot inrichting

Vraagt u zich eens af: hoeveel tijd brengt u door in uw keuken? Langer dan u misschien denkt. Het is het hart van uw woning. Natuurlijk wordt er gekookt: van magnetronmaaltijd tot sterrengerecht. Maar een keuken is meer dan dat. Het is ook een plek om samen te komen. Met uw gezin, familie of vrienden. Er worden verjaardagen gevierd, huiswerk gemaakt en plannen gesmeed. Des te belangrijker is het, dat uw keuken naar wens is.

Maar wanneer is dat het geval? Als u zich er thuis voelt. Een keuken gezellig maken, doet u door het een persoonlijke draai te geven. Dat begint bij het ontwerp en eindigt bij de inrichting.

Gezellige (kleine) keuken

Hoe uw ideale keukenontwerp er ook uitziet, wij kunnen het bouwen. We laten geen hoekje onbenut. Optimaal gebruik maken van de ruimte is onze kracht. Doordat elke gezellige keuken maatwerk is, kunnen we uw wensen werkelijkheid maken. Ook als u niet zoveel woonoppervlakte heeft. We kunnen ook een kleine keuken gezellig maken.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Uitnodiging tot samenzijn

Gezellige keukens nodigen uit tot samenzijn. Even een praatje tijdens het koken. Spelletjes spelen aan de keukentafel. Of helpen met wat huiswerk. Een gezellige keuken met kookeiland biedt die ruimte. Daarvan creëren we een bar, door het blad een stukje te verlengen. Doordat het uitsteekt, kunt u er makkelijk barkrukken onder kwijt.

Wilt u een keuken die gezelligheid, gastvrijheid en geborgenheid ademt? Dat is niet moeilijk met aardse kleuren, zoals beige, caramel of terracotta. Ze geven een warm, welkom gevoel. Daar hoeft u zelf niet veel meer voor te doen. Er zijn veel mogelijkheden om deze kleuren toe te passen. Dat kan met kastfronten, wandplanken of door de keukenmuur te verven.

Kiest u voor deze kleuren, dan is hout een voor de hand liggende materiaalkeuze. Het is van zichzelf al warm. Of het dan snel een gezellige, landelijke keuken wordt? Dat kan. Heeft u liever een gezellige, moderne keuken? Dan is taupe een geschikte basiskleur. Dat is een warme grijstint. Combineer het met zwarte details voor een industriële look. Of mix het met materialen als marmer, messing en natuursteen voor een hotel-chique keuken.

Scandinavische keuken met hout in Veenendaal
Moderne keuken met kookeiland

Opgeruimd staat netjes

Gezellig staat ook gelijk aan opgeruimd. Netjes. Want als de basis strak is, kunt u losgaan met huiselijke decoratie. Dat creëert u met een functioneel ontwerp, voldoende opbergruimte en nuttige apparatuur.

Daar hebben wij volop oog voor. Samen kijken we naar de beste opbergoplossingen. Geeft u de voorkeur aan een greeploze keuken? Wel of geen bovenkasten? Welke keukenapparatuur verwacht u te gaan gebruiken? Tegenwoordig is er veel slimme technologie, waardoor u apparaten kunt combineren.

Bijvoorbeeld Quooker: een kraan én waterkoker. Of Wave: een lamp én afzuigkap. Veel merken spelen in op minimalisme. Er is minder ruimte nodig voor noodzakelijk goed, zodat u meer ruimte overhoudt voor eigen elementen.

Gezellige keukeninrichting

Als de basis staat, kunt u een strakke keuken gezellig maken. Een keuken gezellig inrichten, kunt u op allerlei manieren doen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de verlichting. Vervang fel, wit licht door oranje licht. Dat heeft een groot effect op de sfeer in huis.

Hang wandplanken op, waarop u voorraad- en kruidenpotjes kwijt kunt. Met dienbladen, borrelplanken en planten fleurt u het werkblad op. Geef uw gezellige keuken een speelse twist met bijzondere spattegels. Bijvoorbeeld in vissengraatpatroon of hexagon vorm. Of laat een nisje in uw gezellige keuken bouwen, waar u een koffiehoekje van kunt maken.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.