Grote keuken

In een grote keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Vrijheid, flexibiliteit en creativiteit staat centraal. Zoekt u een grote luxe keuken, met de nieuwste technologie? Gaat u liever voor een modern, simplistisch geheel? Of houdt u van de charmante landelijke sfeer? Er is ruimte voor al uw wensen.

NDR Keukens > Keukens > Grote keuken
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-08
Industriële keuken

Optimaal gebruik van de ruimte

Heeft u veel oppervlakte voor een grote keuken? Dat is natuurlijk een voorrecht. U hoeft niet na te denken over wat u wel of niet kwijt kunt. We kunnen ons volledig uitleven met het keukenontwerp. Er is genoeg plek voor het hele gezin, apparatuur en opbergmogelijkheden. Een grote keuken zorgt voor meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit bij het koken.

Maar hoe maken we optimaal gebruik van de ruimte? Deze vraag speelt bij elke keuken een rol. Hoe groot of klein deze ook is. Het blijft een uitdaging om de beste indeling te maken. Zo ontstaat er bij een grote keuken vaak ‘loze’ ruimte. Dat is niet efficiënt. We zoeken bij het ontwerp van grote keukens daarom naar het evenwicht tussen ruimte, functionaliteit en comfort.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Grote keuken met kookeiland

In het keukenontwerp staat de werkdriehoek centraal. Dat zijn de drie keukenonderdelen die het meest gebruikt worden: de spoelbak, kookplaat en koelkast. In een ideale situatie bevinden die zich vlak bij elkaar. Ook bij een grote keuken is het wenselijk om ze op elkaar af te stemmen. Zo voorkomt u dat u ver moet lopen.

Daarom zien we vaak een kookeiland in grote keukens. Een kookeiland kan meerdere functies hebben. Niet alleen het bereiden van voedsel, maar ook om gezellig samen te zijn. U heeft de mogelijkheid om extra apparatuur of kastruimte te laten installeren. Zo creëren we de optimale werkdriehoek.

Een kookeiland is ook een visueel middelpunt in het ontwerp. Het breekt de ruimte open, zodat een moderne, open uitstraling ontstaat. Het biedt ook de gelegenheid om er een heuse bar van te maken. Of het keukenblad door te trekken in een eettafel. Zo verbindt u de eethoek aan uw keuken. Laat uw creativiteit de vrije loop.

Witte keuken met houten kastenwand
Landelijk-moderne-keuken-Ede-NDR-Keukens-04

Grote keukens in elke stijl

Een grote keuken is niet gebonden aan een kleur, materiaal of vorm. Welke keukenstijl heeft uw voorkeur? Kies bijvoorbeeld voor de moderne keuken. Greeploos, minimalistisch en functioneel. Deze keukens bestaan vaak uit wit, zwart of grijstinten, gecombineerd met roestvrijstalen apparatuur en glanzende oppervlakken.

Dat staat lijnrecht tegenover de landelijke keuken, met elementen zoals sierlijke kasten, kroonlijsten en antieke afwerkingen. De kleuren zijn warm en uitnodigend, zoals crème- of pasteltinten. De stoere landelijke keuken combineert het met een vleugje industrie. Van betonnen aanrechtblad tot metalen barkrukken. Doe inspiratie op in onze grote showroom voor keukens. Daar maakt u kennis met allerlei stijlen.

Grote luxe keuken

Heeft u een grote keuken, dan kunt u ook ‘groots’ denken. Zoekt u een grote luxe keuken? De Italiaanse keuken is elegant, innovatief en luxe. Hoogwaardige materialen, zoals natuursteen, glas en marmer, vindt u hier terug. Maak uw grote luxe keuken compleet met de nieuwste technologie. Waarom een kookplaat van 60 cm, als u ook het dubbele kwijt kunt? Of een losse koffiemachine, als u voor een ingebouwde espressoautomaat kunt gaan?

Wij adviseren u graag over de high-tech apparatuur, die bij u past. Daarbij houden we rekening met uw levensstijl, gezinssituatie en interieur. We werken samen met merken als Siemens, Bora en Gaggenau. Zij leveren apparatuur van hoge kwaliteit. Zo garanderen we een duurzame keuken, die jarenlang meegaat.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.