Landelijke keuken met kookeiland

Ede

Landelijke keuken met kookeiland

Deze bewoners wilden graag een keuken in landelijke stijl. Dat is goed gelukt, dankzij elementen als een karakteristiek fornuis, natuurstenen keukenblad en authentieke schouw mét tegelpatroon. De bronzen accentkleur komt terug in de handgrepen. Het geeft deze keuken extra charme.

Strakke lichte keuken

Ede

Strakke lichte keuken

Vraagt u zich af hoe een minimalistische keuken eruitziet? Een voorbeeld ziet u hier! Een strakker design kan bijna niet. Zonder plinten, bovenkasten of grepen. Ja, zelfs de oven is greeploos. Miele combineert design, gemak en kwaliteit. De keuken is volledig uitgevoerd in het matte, zijdezachte Fenix materiaal. De rustige kleur ‘Beige Arizona’ maakt de strakke stijl af.

Moderne zwarte keuken

Ede

Moderne zwarte keuken

Stijlvol, strak, eigentijds. Het zijn woorden die passen bij dit keukenontwerp. Een perfect samenspel van vormen, kleuren en materialen. Typerend is de full black steel inbouwapparatuur. Samen met de ingebouwde wijnklimaatkast draagt het bij aan een luxe gevoel.

Luxe bronzen keuken

Apeldoorn

Luxe bronzen keuken

Alles in deze keuken ademt luxe. De bronzen kastfronten stralen warmte en exclusiviteit uit. Net als het natuurstenen keukenblad met witte aderen, dat doorloopt aan de zijkanten van het kookeiland. De gouden accenten, minimalistische apparatuur en matte afwerking maakt het plaatje compleet!

Bruine moderne keuken

De Rips

Moderne landelijke keuken

Ziet u hoe prachtig het licht in deze keuken naar binnenvalt? Daar hebben we optimaal gebruik van gemaakt. Deze landelijk moderne keuken heeft een ruime opzet. Het is strak ingedeeld, maar dankzij de bruine kleur heel sfeervol. De echte blikvanger is het bijzondere afzuigsysteem. Echt een ontwerp op maat!

Scandinavische keuken met hout in Veenendaal

Veenendaal

Scandinavische keuken met houten lattenwand

Rust en ruimte: dat staat centraal in deze Scandinavische keuken. Het heeft een frisse look, dankzij de lichte kleuren gecombineerd met hout. Ook in dit ontwerp integreerden we de trendy houten lattenwand. U ziet het terug in de kastfronten.

En is u de bijzondere kraan al opgevallen? Dan heeft u, net als deze inwoners, oog voor detail. Een pronkstuk!

Exclusieve bronzen keuken in Heelsum

Heelsum

Brons als blikvanger

Overal in deze exclusieve keuken komt de bronzen kleur terug. Van de brons rosé gepatineerde kastenwand tot het marmer bronzen fantasy werkblad met matte afwerking. Echt een blikvanger! Het vormt een bijzonder contrast met de hoogglans witte kastfronten. Een samenspel van kleuren die deze keuken karakter geven.

Landelijk moderne keuken met marmeren werkblad in Ederveen

Ederveen

Moderne keuken met landelijke touch

Deze keuken in Ederveen is een treffend voorbeeld van de perfecte combinatie tussen landelijk en modern. De kastfronten hebben een taupe/grijze zijdeglans strijklak. Samen met het marmeren werkblad draagt het bij aan de chique uitstraling. De Dauby handgrepen geven het een landelijke touch!

We realiseerden ook een pantry in dezelfde stijl als de keuken. Deze is compleet met twee wijnklimaatkoelkasten.

Exclusieve bronzen keuken

Barneveld

Een gouden trio

Deze Barnevelders gaan mee met de laatste keukentrends. Deze exclusieve keuken bestaat uit een combinatie van brons, zwart en bruin. Een gouden trio. Het geeft uw keuken een warme, luxe uitstraling. Chiquer kan bijna niet!

Strakke witte keuken

Ede

Ruimte door maatwerk

Warmte, rust, sfeer. Het zijn woorden die deze strakke keuken kenmerken. Doordat we deze keuken op maat maakten, creëerden we meer ruimte. Miele apparatuur in grafiet kleur maakt dit ontwerp af!