Ede

Een mix van stijlen

Deze keuken doet landelijk aan, heeft klassieke deuren en een modern lijnenspel. Het geeft een gevoel van geborgenheid, zonder oubollig te zijn. Juist het tegendeel is waar. Deze keuken is voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het perfecte evenwicht tussen klassiek en modern.

"Het perfecte evenwicht tussen klassiek en modern."

De glans spat ervan af

U kunt er niet omheen. Het spat ervan af. De kastfronten zijn voorzien van een hoogglanslak, in de typerende kleur ‘Nardo grijs’. De lichtinval benadrukt de glans nog eens. Als u het van dichtbij bekijkt, ziet u dat het is aangebracht met een kwaststreep structuur.

Een ander bijzonder detail is de greeplijst. Voor een functioneel en esthetisch strak geheel. Het geeft deze keuken een eigen karakter. Het werkblad zelf is gemaakt van keramiek.

Accessoires in de spotlight

De keuken bestaat uit twee delen: de woonkeuken en de bijkeuken. Maar het lijkt naadloos in elkaar over te lopen. Beide zijn ontworpen met meer dan voldoende opbergruimte. Achter gesloten deuren, dat wel. Maar op de eiken wandplanken met is plek om accessoires uit te stallen, die gezien mogen worden. Letterlijk in de spotlight, door de inbouwspots. En dat doen deze Edenaren dan ook.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook aan de bar ruimte genoeg om plaats te nemen. Bijkletsen met gezinsleden, genieten van de ochtendzon of een ontsnappen aan de drukte. Deze keuken met eiland is multifunctioneel!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.