Tijdloze keuken

Zoekt u een stabiele basis in uw woning? Ga voor een tijdloze keuken. Met natuurlijke materialen, neutrale kleuren en moderne apparatuur. Volledig in harmonie met zijn omgeving. De tijdloze keuken verliest zijn charme niet. Dat is echt eindeloos genieten.

NDR Keukens > Keukens > Tijdloze keuken
Composiet werkblad
Moderne keuken in Ede

Tijdloze keukens op maat

Vraagt u zich af: ‘Wat is een tijdloze keuken?’ Een tijdloze keuken is ‘van alle tijden’. Het is niet gebonden aan een bepaalde stijl, trend of periode. Daarom blijft het mooi. Een tijdloze keuken is harmonieus. Het vormt één geheel met zijn omgeving. Alsof het er altijd al heeft gestaan. Wij maken tijdloze keukens op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. Functioneel én stijlvol.

Misschien groeide u op in de jaren 70. Kunt u zich de flowerpower periode nog goed herinneren. We zagen toen veel, van wat we nu retro keukens noemen. Felle kleuren voerden de boventoon. Of spendeerde u uw jonge jaren in de klassieke landelijke woonkeuken van uw ouders. Alles volledig van hout. Na de eeuwwisseling veranderde dat in strak keukendesign, met rustige kleuren en luxe details.

Door de jaren heen deden veel keukentrends hun intrede. De tijdloze keuken combineert het beste van deze ontwikkelingen.

Kwaliteit, ervaring en kennis

Nico is de drijvende kracht achter NDR Keukens. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kent hij het vak als geen ander. Nico combineert een scherp oog voor detail met technische kennis. Als goede adviseur maakt hij steeds weer de juiste afweging tussen zijn eigen gevoel voor stijl en uw wensen. Nico is altijd klaar voor een uitdaging en pakt bijzondere projecten met beide handen aan.

NDR-Keukens-teamfoto

Neutraal en natuurlijk

Wat een tijdloze keuken kenmerkt? Over het algemeen is dit een strakke, greeploze keuken. Daarmee maken we optimaal gebruik van de ruimte. Tijdloze keukens hebben een neutrale kleurstelling, zoals een tijdloze witte keuken. Rust voor het oog is belangrijk. Dat creëren we met eenvoud en minimalisme.

Natuurlijke materialen dragen daaraan bij. Denk aan houtsoorten die een warme sfeer opleveren. Marmer, staal of natuursteen versterken juist de strakke uitstraling. Ga in ieder geval voor duurzame materialen. Daar heeft u het langste plezier van.

Kies ook voor keukenapparatuur met een lange levensduur. Wij leveren A-merken, zoals Steel, Gaggenau en Siemens. In een moderne tijdloze keuken zien we vaak luxe apparatuur. Veelal ingebouwd en greeploos, om de strakke lijnen te ondersteunen. Welke apparaten u kiest, hangt af van uw wensen. Is een wijnkoelkast iets voor u? Zouden twee (stoom)ovens een uitkomst zijn? Of bent u weg van de kokendwaterkraan? Het kan allemaal.

_MMK6026_HR
Glasplaat met ndrkeukens.nl

Tijdloos keukenontwerp

Tijdloze keukens zijn functioneel. Op maat gemaakt naar uw gezinssituatie, levensstijl en woning. Bent u een thuisbakker of meesterkok? Maakt u graag een praatje met gezinsleden of kookt u liever alleen? Gebruikt u de ruimte puur om voedsel klaar te maken of is het ook uw werkplek? Daar staan we in onze gesprekken bij stil. Het legt de basis voor het keukenontwerp.

Tijdloos keukenontwerp begint bij de vorm. We denken samen na over de beste opstelling en indeling. Wilt u graag een kookeiland? Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Wat is een comfortabele hoogte van het werkblad? We denken ook vooruit. Hoe ziet uw gezin er de komende jaren uit? Verwacht u te gaan verbouwen? De toekomst doet ertoe in een tijdloze keuken.

Combinatie van stijlen

Tijdloze keukens zijn minimalistisch, neutraal en strak. Klinkt dat saai? Dat hoeft het niet te zijn. Uw moderne tijdloze keuken is de stabiele basis in uw woning. Maar de omgeving eromheen kan beïnvloed worden door allerlei stijlen. En dat kan veranderen in de loop van de tijd. Dat moedigen we juist aan. Beweeg mee met trends en ontwikkelingen, als u dat wilt. Zolang het maar uw smaak is.

Hoe u dat doet? Verander de muurkleur, hang een nieuwe lamp op of zet een (zijden) boeket neer. Kleine aanpassingen, die een groot verschil maken. Met keukenaccessoires zet u de toon. Het maakt uw tijdloze keuken af. En die kunt u makkelijk verwisselen. Zo kunt u echt eindeloos genieten van uw keuken.

Wat is uw ideale keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NDR Keukens bieden we u een advies op maat. Samen stellen we uw ideale keuken samen. We maken uw wensen werkelijkheid!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.