Zeist

Met recht een karakteristieke keuken

Blauw, hout en wit combineren? Een recht en honinggraat patroon? Zijdeglans en mat? Dat het kan, bewijst deze keuken. Het is een mix van kleuren, materialen en vormen. Maar toch één geheel. Hét toonbeeld van een karakteristieke keuken, afgestemd op zijn bewoners.

"Hét toonbeeld van een karakteristieke keuken, afgestemd op zijn bewoners."

Frisse uitstraling als basis

Blauw vormt de basis van deze maatwerk keuken. Een wens was om zo min mogelijk naden te tonen. Daarom lopen de hoge deuren tot het plafond. De kastfronten zijn afgewerkt met zijdeglans lak. Het wit composiet werkblad draagt bij aan de frisse uitstraling. Wie oog voor detail heeft, ziet direct de lichtgrijze aderen. Elegant en verfijnd. De zwarte spoelbak, handgrepen en apparatuur geven er een stoere draai aan.

Het kookeiland is in de basis zwart. Daaroverheen plaatsten we eikenfineer met een lattenstructuur. Het sluit volledig aan bij trends van deze tijd. Door de groeven komt de zwarte structuur tevoorschijn. Subtiele details die deze keuken zijn eigen karakter geven.

Een onmisbaar element

Wat mist er nog in zo’n strakke, volwassen keuken? Een speels element. Dus deze inwoners van Zeist kozen voor een honingraatpatroon op de achterwand. We hadden het niet beter kunnen kiezen. Deze keuken zit vol details. U raakt niet uitgekeken. Daarom noemen we ook graag de ingebouwde stopcontacten ín de lade. Uit het zicht, maar toch praktisch.

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.