Driebergen

Alles straalt luxe uit

Ons designhart maakt een sprongetje als we deze keuken zien. Wat een genot om u in deze keuken culinair uit te leven. Vindt u niet? Alles straalt luxe uit. Met recht een bijzondere keuken. Bijna niet onder woorden te brengen, maar we gaan het toch proberen.

"Wat een genot om u in deze keuken culinair uit te leven."

Amerikaans notenhout

Het chique gevoel dat deze keuken oproept, komt door de combinatie van materialen. Het Amerikaanse notenhout is massief, warm en luxe. Prachtig verwerkt in het kookeiland, maar het komt ook terug in het koffienisje en tegen de kastenwand. Het heeft een doorlopende structuur, wat bijdraagt aan de strakke lijnen in deze keuken.

De grijze kastfronten hebben een blauwe ondertoon. Ze vormen een koele tegenhanger van de houtkleur. De fronten zijn voorzien van een Fenix toplaag. Daardoor zijn ze extreem mat, aangenaam zacht en anti-vingerafdruk. Het materiaal is kras- en hittebestendig.

Uniek kwartsiet werkblad

De echte blikvanger is het kwartsiet werkblad. Het groenige stenen blad is hard, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Daardoor is dit metamorf gesteente een praktische keuze. Elk keukenblad van kwartsiet is uniek, doordat dit 100% natuursteen is. Het loopt door in de achterwand, waardoor het niet te missen is. Ook dit materiaal heeft een vlekbestendige beschermlaag.

In het keukenblad vindt u een inductiekookplaat met geïntrigeerde afzuiging. Zo wordt het open aanzicht van deze keuken niet verstoord. Wat een plaatje!

Wilt u ook zo'n keuken op maat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.